Messi en Di María lachten niet Martino uit ?>

Messi en Di María lachten niet Martino uit

Dagelijks bezorgen wij u op de hoogte van het laatste nieuws over voetbal. Hierdoor bent u snel up to date van het laatste voetbalnieuws!

Bericht van VoetbalZone: Update: Messi en Di María lachten niet Martino, maar Agüero uit

Vandaag is er een artikel uitgekomen via de site VoetbalZone. De onderwerp van het gepubliceerde bericht is Update: Messi en Di María lachten niet Martino, maar Agüero uit.

Het voetbal artikel dat is verschenen heeft de volgende tekst als inleiding:

Het heeft er alle schijn van dat Lionel Messi en Ángel Di María hun trainer bij het Argentijns elftal niet al te serieus nemen. Er zijn beelden opgedoken van de beide sterspelers, die voor aanvang van de tweede helft van het Copa América-duel met Paraguay de draak steken met Gerardo Martino.

Barcelona-vedette Messi, de aanvoerder van de nationale ploeg, had tijdens de rust blijkbaar niet opgelet wat bondscoach Tata Martino te melden had. De Argentijnen gingen op dat moment aan de leiding met een comfortabele 2-0 voorsprong. “Wat vertelde hij, een beetje onzin?”, vroeg de captain in de spelerstunnel aan ploeggenoot Di María, voordat ze het veld op liepen.

In het vervolg van het item afkomstig van VoetbalZone wordt onder andere verteld:

“Dat het geen eenvoudig resultaat zou worden”, antwoordde de Manchester United-vleugelspeler, waarna de twee hun lachen niet in konden houden. Het lachen verging Argentinië in de tweede helft echter alsnog, want Paraguay kwam knap terug tot 2-2 en dus hield de favoriet twee pijnlijke verliespunten over aan het openingsduel op het toernooi om de Zuid-Amerikaanse titel.

Het complete item is te lezen op de site van VoetbalZone. Hier leest u naast dit betreffende artikel ook andere interessante artikelen gerelateerd aan voetbal.

Algemene informatie over het ontstaan van voetbal

Voetbal is de meest gespeelde balsport waarbij twee teams van elf atleten moeten proberen de speelbal in het goal van de opponent te krijgen. De bal mag met alle deel van het lichaam gespeeld worden, met uitzondering van handen of armen. In werkelijkheid wordt meestal met de voeten gevoetbald, het gebeurd ook dat de voetbal met het hoofd wordt gekopt.Ook moet de voetbal te allen tijde speelbaar blijven en mag niet worden afgeklemd door bij wijze van spreke op de bal te gaan liggen of deze te klemmen tussen de benen van de speler. Deze afspraken gelden niet voor de keeper.Om goed te kunnen spelen op het grasveld, waarop meestal wordt gespeeld, dragen de spelers specicaal ontwikkelde voetbalschoenen.

 
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *