Messi in bloedvorm naar finale Copa ?>

Messi in bloedvorm naar finale Copa

Dagelijks bezorgen wij u op de hoogte van belangrijk nieuws met betrekking tot voetbal. Hierdoor bent u altijd op de hoogte van het laatste voetbalnieuws!

Bericht van bron VoetbalZone: Messi in bloedvorm met Argentinië naar finale Copa

Vandaag is er een artikel uitgekomen via de site VoetbalZone. De onderwerp van het uitgekomen artikel is Messi in bloedvorm met Argentinië naar finale Copa.

Het artikel dat is gepubliceerd heeft de volgende inleiding:

Lionel Messi is hard op weg om zijn eerste hoofdprijs te pakken met het Argentijnse nationale elftal. De aanvaller verkeert in een geweldige vorm en bewees dat ook in de nacht van dinsdag op woensdag weer, toen hij er met een doelpunt en twee assists voor zorgde dat de Verenigde Staten met 4-0 werd verslagen. Argentinië staat door deze zege in de finale van de Copa América.

In de eindstrijd zal Chili of Colombia de tegenstander zijn; vorig jaar ging het voor de Argentijnen nog mis in de finale tegen eerstgenoemd land, maar nu is het vertrouwen groot dat de eerste prijs in 23 jaar gepakt kan worden. Messi lijkt namelijk niet te stoppen en de aanvaller bediende al in de derde minuut van het treffen met Amerika Ezequiel Lavezzi, die de score opende.

Verderop in het artikel afkomstig van VoetbalZone wordt het volgende beschreven:

Na een ruim halfuur spelen maakte Messi zelf de 0-2, door een vrije trap schitterend binnen te schieten. Met dit doelpunt schreef de aanvaller geschiedenis: hij is Gabriel Batistuta nu voorbij en is met 55 doelpunten topscorer aller tijden van het Argentijnse nationale elftal. Voor Messi betekende dit overigens zijn vijfde goal van dit toernooi.

Het complete item is te bekijken op de site van VoetbalZone. Hier leest u naast dit artikel ook andere interessante nieuwsitems met betrekking tot voetbal.

Algemene informatie over voetbal

Voetbal is de meest gespeelde sport waarbij 2 ploegen bestaande uit elf atleten moeten proberen de bal in het doel van de opponent te krijgen. De voetbal mag met ieder lichaamsdeel worden gespeeld, met uitzondering van handen en/of armen. In werkelijkheid wordt vooral met de voet gevoetbald, het gebeurd ook dat de voetbal met het hoofd wordt gekopt.Ook dient de voetbal altijd beschikbaar blijven en mag niet worden geblokkerd door bijvoorbeeld op de bal te gaan liggen of deze te klemmen tussen de benen van de voetballer. Deze regels tellen niet voor de keeper.Om goed te kunnen spelen op het grasveld, waarop altijd wordt gevoetbald, dragen de spelers speciaal gefabriceerde schoenen.

 
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *