Messi laat voetbalwereld watertanden met geniale goal, assists en finaleplek ?>

Messi laat voetbalwereld watertanden met geniale goal, assists en finaleplek

Dagelijks bezorgen wij u op de hoogte van interessant nieuws met betrekking tot voetbal. Zo bent u altijd up-to-date van het heetste nieuws uit de voetbalwereld!

Item afkomstig van VoetbalPrimeur: Messi laat voetbalwereld watertanden met geniale goal, assists en finaleplek

Er is vandaag een nieuw bericht uitgekomen via de website VoetbalPrimeur. De naam van het uitgekomen bericht is Messi laat voetbalwereld watertanden met geniale goal, assists en finaleplek.

Het voetbal bericht dat is gepubliceerd heeft de volgende inleiding:

#CopaAméricaEnTyC ¡CIERREN TODO POR FAVOR! ¡MIRÁ EL GOLAZO QUE HIZO MESSI PARA EL 2-0 ANTE EEUU! https://t.co/cGdaUkLHy6

Lionel Messi heeft Argentinië aan een finaleplaats op de Copa America geholpen. De Argentijnse superster was in het duel met gastland Verenigde Staten (0-4) goed voor een goal en twee assists. Ezequiel Lavezzi maakte de 0-1 en Gonzalo Higuain scoorde tweemaal. Messi werd door zijn geniale rake vrije trap de topscorer aller tijden van Argentinië; hij is door zijn 55 goals Gabriel Batistuta voorbijgestreefd. Kijk en geniet!

Verderop in het bericht van VoetbalPrimeur wordt onder andere verteld:

#CopaAméricaEnTyC ¡GOL DE ARGENTINA! Lavezzi, de cabeza, anota el 1-0 a los 3 PT. Miralo: https://t.co/QoVosq2qwB https://t.co/cOVx23fOzO

Het volledige item is te bekijken op de site van VoetbalPrimeur. Hier kunt u naast dit betreffende artikel ook andere interessante nieuwsitems met betrekking tot voetbal.

Algemene informatie over het ontstaan van voetbal

Voetbal is de meest gespeelde sport waarbij twee teams bestaande uit 11 sporters moeten proberen de bal in het goal van de opponent te krijgen. De speelbal mag met alle deel van het lichaam gespeeld worden, behalve met de armen en handen. In de praktijk wordt meestal met de voeten gevoetbald, het gebeurd ook dat de voetbal met het hoofd wordt gekopt.Ook dient de voetbal op ieder moment speelbaar blijven en mag niet worden afgeklemd door bijvoorbeeld op de voetbal te gaan liggen of deze vast te houden tussen de benen van de speler. Deze regels gelden niet voor de doelman.Om goed uit de voeten te kunnen op het grasveld, waarop meestal wordt gevoetbald, dragen de voetballers speciaal gefabriceerde schoenen.

 
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *