Milan loost aanvaller en ruimt laatste blokkade op weg naar Ajax op ?>

Milan loost aanvaller en ruimt laatste blokkade op weg naar Ajax op

Dagelijks brengen wij u op de hoogte van het laatste nieuws met betrekking tot voetbal. Zo bent u snel op de hoogte van het meest recente nieuws uit de voetbalwereld!

Item van bron VoetbalPrimeur: Milan loost aanvaller en ruimt laatste blokkade op weg naar Ajax op

Vandaag is er een bericht uitgekomen op VoetbalPrimeur. De naam van het uitgekomen bericht is Milan loost aanvaller en ruimt laatste blokkade op weg naar Ajax op.

Het voetbal artikel dat is verschenen heeft de volgende tekst als inleiding:

AC Milan heeft vrijdagmiddag ruimte gemaakt in de kleedkamer. Alessio Cerci maakt de overstap naar Genoa, waardoor de komst van Anwar El Ghazi een stapje dichterbij is.

Cerci maakt het seizoen op huurbasis af bij Genoa, dat geen melding maakt van een optie tot koop. Milan is samen met Atlético Madrid mede-eigenaar van de aanvaller en moest dan ook eerst toestemming vragen bij de Spanjaarden, alvorens Cerci mocht vertrekken.

In het vervolg van het artikel van VoetbalPrimeur wordt onder andere beschreven:

Dat is nu het geval. Het vertrek van Cerci betekent dat de laatste blokkade voor Milan om over te schakelen naar El Ghazi uit de weg is. "Eventuele onderhandelingen met de Nederlander (El Ghazi, red.) zijn afhankelijk van de situatie rond Alessio Cerci en het aanblijven van Stephane El Shaarawy bij AS Monaco", liet Adriano Galliani, algemeen directeur van Milan, al weten.

Het complete artikel is te lezen op de site van VoetbalPrimeur. Hier kunt u naast dit betreffende bericht ook vele andere berichten met betrekking tot voetbal.

Algemene informatie over voetbal

Voetbal is de populairste balsport waarbij twee teams van elf atleten moeten proberen de voetbal in het doel van de opponent te krijgen. De voetbal mag met alle deel van het lichaam worden gespeeld, behalve met de armen en handen. In de praktijk wordt vooral met de voet gespeeld, het gebeurd ook dat de voetbal met het hoofd wordt gekopt.Ook dient de bal op ieder moment beschikbaar blijven en mag niet worden geblokkerd door bij wijze van spreke op de bal te gaan liggen of deze te klemmen tussen de benen van de voetballer. Deze beperkingen tellen niet voor de keeper.Om goed uit de voeten te kunnen op het voetbalveld, waarop meestal wordt gespeeld, dragen de voetballers speciale voetbalschoenen.

 
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *