‘Mocht Spurs afhaken, dan is dat een dreun voor me’ ?>

‘Mocht Spurs afhaken, dan is dat een dreun voor me’

Dagelijks brengen wij u op de hoogte van belangrijk nieuws met betrekking tot voetbal. Op deze manier bent u altijd op de hoogte van het laatste nieuws over voetbal!

Item afkomstig van VoetbalZone: ‘Mocht Spurs afhaken, dan is dat een dreun voor me’

Er is vandaag een artikel uitgekomen via de website VoetbalZone. De onderwerp van het uitgekomen bericht is ‘Mocht Spurs afhaken, dan is dat een dreun voor me’.

Het voetbal artikel dat is gepubliceerd heeft de volgende tekst als inleiding:

Vincent Janssen is ontzettend teleurgesteld in de houding van AZ. De topscorer van de Eredivisie heeft zijn zinnen gezet op een mooie transfer naar het buitenland en Tottenham Hotspur heeft een bod van zeventien miljoen euro uitgebracht. Dat vindt AZ niet voldoende, maar de Alkmaarse club weigert de prijs te noemen waarvoor Janssen wél mag vertrekken.

Donderdag werd beweerd dat AZ achttien miljoen euro wilde hebben voor de aanvaller, maar in werkelijkheid heeft de club Tottenham geen enkele duidelijkheid gegeven. “Ik wil niets liever dan door de voordeur naar buiten, met iedereen handenschuddend, want ik heb hier een fantastisch jaar gehad en me onder John van den Brom uitstekend kunnen ontwikkelen”, zegt Janssen. “Het mooiste is als Tottenham, AZ én Vincent Janssen tevreden zijn. Dat zou in mijn ogen nu al zo zijn, maar AZ blokkeert mijn droomtransfer en dat stelt me ongelooflijk teleur.”

Verderop in het artikel afkomstig van VoetbalZone wordt onder andere verteld:

Tottenham bracht een bod uit van zeventien miljoen euro en wilde naar Nederland komen om verder te praten, maar dat was blijkbaar niet bespreekbaar. In een poging de impasse te doorbreken had Janssen deze week met zijn zaakwaarnemers Louis Laros en Patrick van Diemen een gesprek met algemeen directeur Robert Eenhoorn en technisch directeur Max Huiberts. Volgens Laros kon Huiberts hem niet vertellen waarom hij geen vraagprijs wilde noemen. “Hij zei alleen dat hij me meer waard vindt dan tot nu toe is geboden”, treurt Janssen in De Telegraaf. AZ lijkt in te zetten op een transfersom van minimaal twintig miljoen euro.

Het complete bericht is te lezen op de site van VoetbalZone. Hier kunt u naast dit betreffende bericht ook vele andere berichten over voetbal.

Algemene informatie over het ontstaan van voetbal

Voetbal is de populairste balsport waarbij twee ploegen van elf spelers moeten proberen de voetbal in het doel van de opponent te krijgen. De voetbal mag met ieder deel van het lichaam gespeeld worden, met uitzondering van handen en/of armen. In de praktijk wordt vooral met de voeten gespeeld, het gebeurd ook dat de bal met het hoofd wordt gekopt.Ook moet de bal te allen tijde speelbaar blijven en mag niet worden afgeklemd door bijvoorbeeld op de voetbal te gaan liggen of deze te klemmen tussen de benen van de voetballer. Deze beperkingen gelden niet voor de doelverdediger.Om goed uit de voeten te kunnen op het veld, waarop altijd wordt gevoetbald, dragen de spelers specicaal ontwikkelde voetbalschoenen.

 
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *