;Als het nodig is, moet ik iemand onderuit de zak kunnen geven ?>

;Als het nodig is, moet ik iemand onderuit de zak kunnen geven

Dagelijks bezorgen wij u op de hoogte van het laatste nieuws met betrekking tot voetbal. Zo bent u altijd up-to-date van het laatste voetbalnieuws!

Bericht van bron VoetbalPrimeur: Bosz legt uit: "Als het nodig is, moet ik iemand onderuit de zak kunnen geven"

Vandaag is er een bericht uitgekomen op VoetbalPrimeur. De onderwerp van het uitgekomen artikel is Bosz legt uit: "Als het nodig is, moet ik iemand onderuit de zak kunnen geven".

Het voetbal bericht dat is verschenen heeft de volgende inleiding:

Fans van Ajax kunnen erop rekenen dat Peter Bosz regelmatig géén pottenkijkers wil hebben bij trainingen van de Amsterdamse topclub. Aan Ajax Life vertelt de opvolger van Frank de Boer waarom hij voorstander is van besloten oefensessies. 

"Ik wilde het bij Vitesse al graag doen, maar daar was het niet mogelijk. Hier bij Ajax was er al sprake van. Dat is prima. Daar verander ik dan niets aan", legt Bosz uit. "Als het nodig is, moet ik iemand onderuit de zak kunnen geven. Dat is fijner in besloten kring."

In het vervolg van het bericht afkomstig van VoetbalPrimeur wordt onder andere verteld:

Een opmerking van Co Adriaanse zette Bosz aan het denken. De twee spraken met elkaar toen Bosz nog technisch directeur was in De Kuip. "Een van de dingen die Adriaanse zei, was dat alles bij Feyenoord zo open was. Hij gaf toen het voorbeeld van een toneelstuk."

Het complete artikel is te lezen op de site van VoetbalPrimeur. Hier leest u naast dit artikel ook vele andere berichten met betrekking tot voetbal.

Algemene informatie over de geschiedenis van voetbal

Voetbal is een wereldwijd populaire sport waarbij 2 ploegen bestaande uit elf sporters moeten proberen de speelbal in het doel van de opponent te krijgen. De voetbal mag met ieder deel van het lichaam worden gespeeld, behalve met de armen en handen. In de praktijk wordt bijna altijd met de voet gespeeld, het komt ook voor dat de voetbal met het hoofd wordt gekopt.Ook dient de voetbal op ieder moment bespeelbaar blijven en mag niet worden afgeklemd door bijvoorbeeld op de voetbal te gaan liggen of deze te klemmen tussen de benen van de speler. Deze afspraken gelden niet voor de doelverdediger.Om goed uit de voeten te kunnen op het grasveld, waarop altijd wordt gevoetbald, dragen de spelers speciaal gefabriceerde schoenen.

 
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *