Mogelijk nog transfer bij Real Madrid: ‘Het klopt, hij zou kunnen vertrekken’ ?>

Mogelijk nog transfer bij Real Madrid: ‘Het klopt, hij zou kunnen vertrekken’

Iedere dag brengen wij u op de hoogte van belangrijk nieuws over voetbal. Hierdoor bent u snel up-to-date van het meest recente nieuws over voetbal!

Artikel van bron VoetbalZone: Mogelijk nog transfer bij Real Madrid: ‘Het klopt, hij zou kunnen vertrekken’

Vandaag is er een nieuw bericht uitgekomen op de website VoetbalZone. De naam van het uitgekomen bericht is Mogelijk nog transfer bij Real Madrid: ‘Het klopt, hij zou kunnen vertrekken’.

Het artikel dat is gepubliceerd heeft de volgende tekst als inleiding:

Real Madrid zal op de laatste dag van de transfermarkt niemand gaan kopen, maar neemt wellicht nog wel afscheid van een selectiespeler. Denis Cheryshev komt nauwelijks aan spelen toe en na de 6-0 overwinning op Espanyol bevestigde Zinedine Zidane dat het mogelijk is dat de Rus maandag nog vertrekt. Liverpool schijnt nu het dichtst bij de komst van Cheryshev te zijn.

De 25-jarige aanvaller keerde in de zomer terug van een verhuurperiode bij Villarreal, maar kwam dit seizoen nog niet verder dan twee invalbeurten in de Primera División. “We zullen het moeten afwachten, maar het klopt: hij zou kunnen vertrekken”, zei Zidane volgens AS. “Denis is een geweldige speler, maar hij moet meer minuten maken. Ik wens hem al het beste.”

Verderop in het item oorspronkelijk van VoetbalZone wordt onder andere beschreven:

Lange tijd leek Villarreal Cheryshev terug te willen halen, maar voorzitter Fernando Roig heeft een paar dagen geleden aangegeven dat hier geen sprake van zal zijn. Een overstap naar de Premier League lijkt nu het meest waarschijnlijk; Liverpool zou Cheryshev graag willen halen, omdat Alex Teixeira van Shakhtar Donetsk veel te duur is.

Het volledige bericht is na te lezen op de site van VoetbalZone. Hier kunt u naast dit artikel ook andere interessante artikelen met betrekking tot voetbal.

Meer informatie over het spel voetbal

Voetbal is de meest populaire sport waarbij 2 teams van 11 spelers moeten proberen de bal in het doel van de opponent te krijgen. De voetbal mag met ieder lichaamsdeel gespeeld worden, behalve met de handen en/of armen. In de praktijk wordt meestal met de voeten gevoetbald, het gebeurd ook dat de bal met het hoofd wordt gekopt.Ook moet de voetbal op ieder moment bespeelbaar blijven en mag niet worden afgeklemd door bijvoorbeeld op de bal te gaan liggen of deze te klemmen tussen de benen van de speler. Deze regels gelden niet voor de keeper.Om goed uit de voeten te kunnen op het veld, waarop altijd wordt gespeeld, dragen de voetballers specicaal ontwikkelde schoenen.

 
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *