Mokhtar voegt zich halfjaar na Twente-vertrek bij Eredivisie-enclave in Turkije ?>

Mokhtar voegt zich halfjaar na Twente-vertrek bij Eredivisie-enclave in Turkije

Dagelijks brengen wij u op de hoogte van belangrijk nieuws met betrekking tot voetbal. Op deze manier bent u snel op de hoogte van het heetste voetbalnieuws!

Nieuwsbericht van VoetbalPrimeur: Mokhtar voegt zich halfjaar na Twente-vertrek bij Eredivisie-enclave in Turkije

Vandaag is er een artikel uitgekomen op de website VoetbalPrimeur. De naam van het uitgekomen bericht is Mokhtar voegt zich halfjaar na Twente-vertrek bij Eredivisie-enclave in Turkije.

Het voetbal bericht dat is gepubliceerd begint als volgt:

Youness Mokhtar maakt de overstap naar Kayserispor. Het Algemeen Dagblad meldt dat donderdag. Mokhtar (24) verkaste afgelopen zomer van FC Twente naar Al-Nassr, maar daar heeft hij het dus maar een halfjaar volgehouden.

Ruim een week geleden maakte Fabio Cannavaro, trainer van Al-Nassr, kenbaar dat de Nederlands-Marokkaanse vleugelaanvaller per direct mocht vertrekken uit Saudi-Arabië. Het contract van Mokhtar werd ontbonden en sindsdien zat de voormalig speler van PEC Zwolle zonder club. Tot vandaag. Kayserispor, de nummer vijf van de Turkse Süper Lig, heeft de rechtspoot voor anderhalf jaar vastgelegd. 

In het vervolg van het item oorspronkelijk van VoetbalPrimeur wordt onder andere beschreven:

Bij Kayserispor treft Mokhtar drie spelers met een Eredivisie-verleden. Deniz Türüc, Diego Biseswar en Ömer Bayram staan eveneens onder contract bij de subtopper. In Nederland speelde Mokhtar naast PEC en Twente ook ook voor PSV en FC Eindhoven. 

Het volledige bericht is na te lezen op de website van VoetbalPrimeur. Hier leest u naast dit betreffende bericht ook andere interessante artikelen gerelateerd aan voetbal.

Algemene informatie over het ontstaan van voetbal

Voetbal is de meest populaire balsport waarbij twee teams bestaande uit elf atleten moeten proberen de speelbal in het doel van de opponent te krijgen. De bal mag met alle lichaamsdeel worden gespeeld, met uitzondering van handen en/of armen. In werkelijkheid wordt bijna altijd met de voet gevoetbald, het komt ook voor dat de voetbal met het hoofd wordt gekopt.Ook dient de bal op ieder moment bespeelbaar blijven en mag niet worden afgeklemd door bijvoorbeeld op de voetbal te gaan liggen of deze vast te houden tussen de benen van de speler. Deze regels gelden niet voor de doelverdediger.Om goed uit de voeten te kunnen op het veld, waarop altijd wordt gespeeld, dragen de spelers speciaal gefabriceerde voetbalschoenen.

 
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *