NAC verrast vriend en vijand: "Mooi dat hij zijn jeugdliefde er bovenop wil helpen" ?>

NAC verrast vriend en vijand: "Mooi dat hij zijn jeugdliefde er bovenop wil helpen"

Dagelijks brengen wij u op de hoogte van interessant nieuws over voetbal. Op deze manier bent u altijd up-to-date van het meest recente nieuws over voetbal!

Nieuwsbericht van VoetbalPrimeur: NAC verrast vriend en vijand: "Mooi dat hij zijn jeugdliefde er bovenop wil helpen"

Er is vandaag een bericht uitgekomen op de website VoetbalPrimeur. De titel van het uitgekomen bericht is NAC verrast vriend en vijand: "Mooi dat hij zijn jeugdliefde er bovenop wil helpen".

Het artikel dat is gepubliceerd heeft de volgende tekst als inleiding:

Ronnie Stam werd tijdens de Open Dag van NAC Breda uit het niets gepresenteerd als aanwinst voor aankomend jaar. De verdediger annex middenvelder trainde al een poosje mee met de club waar hij zijn carrière begon. Een welkome verrassing, meent trainer Robert Maaskant.

In het vervolg van het item oorspronkelijk van VoetbalPrimeur wordt het volgende verteld:

"Ronnie is natuurlijk een speler met een enorme brok ervaring op het allerhoogste niveau, maar bovenal is het mooi dat hij terugkeert bij NAC om zijn jeugdliefde er bovenop te helpen. Hij weet wat NAC betekent voor Breda en wil helpen om de Parel zijn glans terug te geven", zegt de oefenmeester op het digitale thuis.

Het volledige artikel is te bekijken op de site van VoetbalPrimeur. Hier leest u naast dit betreffende bericht ook andere interessante berichten gerelateerd aan voetbal.

Algemene informatie over het spel voetbal

Voetbal is de populairste sport waarbij twee teams bestaande uit elf atleten moeten proberen de speelbal in het goal van de tegenstander te krijgen. De speelbal mag met ieder lichaamsdeel worden gespeeld, behalve met de armen en handen. In werkelijkheid wordt meestal met de voet gespeeld, het komt ook voor dat de bal met het hoofd wordt gekopt.Ook dient de bal te allen tijde speelbaar blijven en mag niet worden gehinderd door bij wijze van spreke op de voetbal te gaan liggen of deze vast te houden tussen de benen van de speler. Deze beperkingen gelden niet voor de keeper.Om goed te kunnen spelen op het voetbalveld, waarop altijd wordt gevoetbald, dragen de spelers speciaal gefabriceerde voetbalschoenen.

 
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *