Hodgson: "Mooie kans voor Ings en Alli" ?>

Hodgson: "Mooie kans voor Ings en Alli"

Iedere dag brengen wij u op de hoogte van het laatste nieuws met betrekking tot voetbal. Op deze manier bent u snel up-to-date van het heetste nieuws over voetbal!

Artikel afkomstig van Goal.com: Hodgson: "Mooie kans voor Ings en Alli"

Er is vandaag een nieuw artikel uitgekomen op Goal.com. De onderwerp van het gepubliceerde bericht is Hodgson: "Mooie kans voor Ings en Alli".

Het voetbal bericht dat is verschenen begint als volgt:

Roy Hodgson verraste met het oproepen van Danny Ings en Dele Alli voor de selectie van de Engelse nationale ploeg. Hij wil de talenten graag aan het werk zien.

De uitnodigingen voor Ings en Alli komen op een opmerkelijk moment. Eerstgenoemde kreeg als 23-jarige alleen nog kansen bij Jong Engeland, terwijl Alli pas een maand geleden zijn debuut bij die ploeg maakte. De 19-jarige speler van Tottenham Hotspur kwam pas tot zes wedstrijden op het hoogste niveau.

In het vervolg van het bericht oorspronkelijk van Goal.com wordt onder andere beschreven:

"Danny hebben we in het afgelopen jaar bij Jong Engeland nauwlettend in de gaten gehouden", legt Hodgson uit. "Dit is een goede mogelijkheid om hem eens aan het werk te zien. Hij is lekker bezig bij Liverpool."

Het complete bericht is na te lezen op de site van Goal.com. Hier leest u naast dit betreffende bericht ook vele andere berichten met betrekking tot voetbal.

Algemene informatie over het spel voetbal

Voetbal is de populairste balsport waarbij twee teams van elf spelers moeten proberen de bal in het doel van de opponent te krijgen. De voetbal mag met ieder deel van het lichaam gespeeld worden, behalve met de handen of armen. In werkelijkheid wordt meestal met de voet gevoetbald, het gebeurd ook dat de bal met het hoofd wordt gekopt.Ook dient de voetbal op ieder moment bespeelbaar blijven en mag niet worden geblokkerd door bijvoorbeeld op de bal te gaan liggen of deze te klemmen tussen de benen van de speler. Deze beperkingen tellen niet voor de doelverdediger.Om goed te kunnen spelen op het grasveld, waarop meestal wordt gevoetbald, dragen de spelers speciale voetbalschoenen.

 
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *