‘Daarom heb ik hem gewisseld’ ?>

‘Daarom heb ik hem gewisseld’

Iedere dag brengen wij u op de hoogte van interessant nieuws over voetbal. Op deze manier bent u altijd op de hoogte van het heetste nieuws uit de voetbalwereld!

Artikel van bron VoetbalZone: Morata zet kwaad bloed bij Allegri: ‘Daarom heb ik hem gewisseld’

Zojuist is er een bericht uitgekomen op de site VoetbalZone. De titel van het uitgekomen bericht is Morata zet kwaad bloed bij Allegri: ‘Daarom heb ik hem gewisseld’.

Het voetbal bericht dat is gepubliceerd begint als volgt:

Álvaro Morata heeft geen beste beurt gemaakt bij Massimiliano Allegri. De aanvaller viel woensdag in de oefenwedstrijd tegen Lechia Gdansk (1-2 winst) bij het begin van de tweede helft in, maar werd al na 26 minuten naar de kant gehaald.

De Spanjaard gaf zijn coach geen hand en stormde naar de kleedkamer. “Het was bepaald niet de dag van Morata en ik vond zijn instelling niet goed. Afgezien van de tactische fouten die hij maakte, stelde hij zich vandaag gewoon niet goed op. Als het even niet liep, stopte hij direct met rennen”, zei Allegri na de wedstrijd.

Verderop in het item oorspronkelijk van VoetbalZone wordt onder andere beschreven:

“Het gaat mij dus even niet om de foute beslissingen die hij maakte, maar om zijn instelling. Daarom heb ik hem eruit gehaald. Hij maakte mij echt kwaad. Er heerst een gevaarlijke sfeer bij Juventus. Iedereen denkt dat wij de favorieten zijn, maar dat is niet zo. Het wordt dit seizoen allemaal nog moeilijker”, aldus Allegri.

Het volledige item is te lezen op de website van VoetbalZone. Hier leest u naast dit betreffende artikel ook vele andere nieuwsitems over voetbal.

Algemene informatie over het ontstaan van voetbal

Voetbal is de meest populaire balsport waarbij 2 ploegen bestaande uit elf spelers moeten proberen de bal in het goal van de opponent te krijgen. De voetbal mag met ieder lichaamsdeel gespeeld worden, met uitzondering van handen en/of armen. In werkelijkheid wordt vooral met de voeten gevoetbald, het gebeurd ook dat de voetbal met het hoofd wordt gekopt.Ook dient de bal altijd speelbaar blijven en mag niet worden afgeklemd door bijvoorbeeld op de voetbal te gaan liggen of deze te klemmen tussen de benen van de voetballer. Deze afspraken gelden niet voor de doelman.Om goed te kunnen spelen op het voetbalveld, waarop meestal wordt gevoetbald, dragen de voetballers speciaal gefabriceerde schoenen.

 
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *