‘Alleen Mourinho staat transfer van hondstrouwe speler naar rivaal nog in de weg’ ?>

‘Alleen Mourinho staat transfer van hondstrouwe speler naar rivaal nog in de weg’

Iedere dag bezorgen wij u op de hoogte van het laatste nieuws met betrekking tot voetbal. Op deze manier bent u altijd up-to-date van het heetste nieuws over voetbal!

Item afkomstig van VoetbalPrimeur: ‘Alleen Mourinho staat transfer van hondstrouwe speler naar rivaal nog in de weg’

Er is vandaag een bericht uitgekomen via VoetbalPrimeur. De titel van het gepubliceerde bericht is ‘Alleen Mourinho staat transfer van hondstrouwe speler naar rivaal nog in de weg’.

Het bericht dat is verschenen begint als volgt:

Chelsea-trainer José Mourinho zit Arsenal in de weg om Petr Cech vast te leggen. The Gunners willen deze week de deal met de Chelsea-keeper rondmaken, maar Mourinho werkt de club tegen.

In het vervolg van het artikel oorspronkelijk van VoetbalPrimeur wordt onder andere verteld:

Cech zelf wil graag naar Arsenal en eigenaar Roman Abramovich zal de 33-jarige speler niet tegenhouden, zo weet The Daily Mail te melden. Echter wil Mourinho niet een directe rivaal versterken. Mourinho zou veel liever hebben dat de Tsjechische doelman naar Paris Saint-Germain vertrekt, dat ook geïnteresseerd is. De Portugees heeft Arsenal gevraagd Alex Oxlade-Chamberlain of Theo Walcott in een ruildeal te betrekken, maar in dat voorstel ziet Arsène Wenger niets.

Het complete bericht is te lezen op de site van VoetbalPrimeur. Hier kunt u naast dit betreffende bericht ook vele andere nieuwsitems met betrekking tot voetbal.

Algemene informatie over de geschiedenis van voetbal

Voetbal is de meest gespeelde sport waarbij twee teams bestaande uit elf atleten moeten proberen de speelbal in het goal van de tegenstander te krijgen. De speelbal mag met alle deel van het lichaam worden gespeeld, met uitzondering van handen en/of armen. In werkelijkheid wordt bijna altijd met de voeten gevoetbald, het gebeurd ook dat de voetbal met het hoofd wordt gekopt.Ook dient de voetbal te allen tijde speelbaar blijven en mag niet worden geblokkerd door bij wijze van spreke op de bal te gaan liggen of deze te klemmen tussen de benen van de speler. Deze afspraken gelden niet voor de keeper.Om goed uit de voeten te kunnen op het grasveld, waarop meestal wordt gespeeld, dragen de voetballers specicaal ontwikkelde schoenen.

 
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *