‘Je zag aan Van Gaal hoe moeilijk dat is’ ?>

‘Je zag aan Van Gaal hoe moeilijk dat is’

Dagelijks bezorgen wij u op de hoogte van interessant nieuws met betrekking tot voetbal. Op deze manier bent u altijd up-to-date van het laatste voetbalnieuws!

Nieuwsbericht van bron VoetbalPrimeur: Mourinho staat voor lastige klus: ‘Je zag aan Van Gaal hoe moeilijk dat is’

Er is vandaag een nieuw artikel uitgekomen op VoetbalPrimeur. De onderwerp van het gepubliceerde bericht is Mourinho staat voor lastige klus: ‘Je zag aan Van Gaal hoe moeilijk dat is’.

Het artikel dat is gepubliceerd heeft de volgende tekst als inleiding:

Jaap Stam denkt dat het een hele klus wordt voor José Mourinho om te slagen bij Manchester United. De voormalige verdediger van The Red Devils wijst onder meer naar de voorgangers van de Portugees, David Moyes en Louis van Gaal.

Moyes ging na het succesvolle tijdperk van Sir Alex Ferguson aan de slag op Old Trafford. "Iedereen keek naar hem om te zien wat hij ging doen, kon hij net zo succesvol worden?", zegt Stam in een interview met The Guardian. "Ze hadden het moeilijk in het begin, maar uiteindelijk ging het beter en klommen ze op de ranglijst."

Verderop in het bericht afkomstig van VoetbalPrimeur wordt het volgende beschreven:

Volgens Stam voltrok zich eenzelfde scenario met Van Gaal. "Iedereen had hoge verwachtingen toen hij door de club werd aangetrokken, maar je zag hoe moeilijk het is voor een manager om de competitie weer te winnen", aldus de manager van Reading. "Nu komt José Mourinho. Iedereen verwacht veel van hem. Ze geven waarschijnlijk weer veel geld uit om kwaliteitsspelers aan te trekken. Ik hoop voor de fans dat hij de club weer naar prijzen zal leiden."

Het complete bericht is te lezen op de website van VoetbalPrimeur. Hier leest u naast dit artikel ook andere interessante artikelen over voetbal.

Algemene informatie over de geschiedenis van voetbal

Voetbal is de meest populaire balsport waarbij twee ploegen bestaande uit elf spelers moeten proberen de voetbal in het goal van de tegenstander te krijgen. De speelbal mag met ieder deel van het lichaam gespeeld worden, met uitzondering van handen of armen. In werkelijkheid wordt bijna altijd met de voet gevoetbald, het gebeurd ook dat de bal met het hoofd wordt gekopt.Ook dient de bal op ieder moment beschikbaar blijven en mag niet worden geblokkerd door bij wijze van spreke op de bal te gaan liggen of deze vast te houden tussen de benen van de speler. Deze beperkingen tellen niet voor de doelverdediger.Om goed uit de voeten te kunnen op het voetbalveld, waarop altijd wordt gespeeld, dragen de voetballers specicaal ontwikkelde voetbalschoenen.

 
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *