NAC strikt routinier: ;Als tegenstander vond ik de sfeer hier altijd moo ?>

NAC strikt routinier: ;Als tegenstander vond ik de sfeer hier altijd moo

Iedere dag brengen wij u op de hoogte van het laatste nieuws met betrekking tot voetbal. Zo bent u altijd up-to-date van het heetste voetbalnieuws!

Bericht van bron VoetbalZone: NAC strikt routinier: ‘Als tegenstander vond ik de sfeer hier altijd mooi’

Vandaag is er een nieuw bericht uitgekomen op de site VoetbalZone. De naam van het gepubliceerde bericht is NAC strikt routinier: ‘Als tegenstander vond ik de sfeer hier altijd mooi’.

Het bericht dat is verschenen heeft de volgende inleiding:

NAC Breda is er na de degradatie uit de Eredivisie in geslaagd een ervaren verdediger vast te leggen. De 32-jarige Michael Dingsdag mocht zijn Zwitserse werkgever Grasshopper Club uit Zürich transfervrij verlaten en gaat aan de slag in Breda, nadat hij eerder uitkwam voor Vitesse, sc Heerenveen en FC Sion. “Ik heb een prima indruk en een positief beeld van de trainer en de club.”

Coach Robert Maaskant is blij met de defensieve versterking, die ‘een bak aan ervaring’ meebrengt. “Hij speelde al ruim 400 duels, zowel op het hoogste niveau in Nederland als in Zwitserland. Ik ben blij dat Michael wil helpen om NAC terug naar de Eredivisie te brengen”, vertelt Maaskant op de officiële website van de Brabanders. Dingsdag zelf is ook te spreken over de overgang naar NAC, waar hij een contract tekent voor twee seizoenen, met een optie voor een derde jaar.

Verderop in het bericht oorspronkelijk van VoetbalZone wordt het volgende beschreven:

“Deze club moet weer vooruit. Het enige wat wij als spelers moeten beseffen, is dat er noodgedwongen, door de degradatie, veel mensen zonder baan zijn komen te zitten. Die jarenlang hun hebben en houden aan deze club hebben gegeven. Ik wil graag helpen om NAC er weer bovenop te krijgen”, blikt de linkspoot vooruit. “Als tegenstander vond ik de sfeer bij NAC altijd mooi om in te voetballen. Het is een authentieke club, het stadion zit altijd vol, ook in moeilijke tijden. Ik kijk uit naar die ervaring.”

Het volledige item is na te lezen op de website van VoetbalZone. Hier kunt u naast dit bericht ook andere interessante berichten over voetbal.

Algemene informatie over voetbal

Voetbal is de populairste sport waarbij 2 ploegen van 11 atleten moeten proberen de bal in het goal van de opponent te krijgen. De bal mag met ieder deel van het lichaam worden gespeeld, met uitzondering van armen en handen. In werkelijkheid wordt meestal met de voet gespeeld, het komt ook voor dat de bal met het hoofd wordt gekopt.Ook moet de bal op ieder moment beschikbaar blijven en mag niet worden gehinderd door bijvoorbeeld op de voetbal te gaan liggen of deze te klemmen tussen de benen van de speler. Deze beperkingen tellen niet voor de doelverdediger.Om goed uit de voeten te kunnen op het veld, waarop meestal wordt gevoetbald, dragen de voetballers speciale voetbalschoenen.

 
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *