‘NEC richt pijlen meteen op Keniaan uit België’ ?>

‘NEC richt pijlen meteen op Keniaan uit België’

Iedere dag bezorgen wij u op de hoogte van het laatste nieuws met betrekking tot voetbal. Hierdoor bent u altijd up-to-date van het heetste nieuws over voetbal!

Nieuwsbericht afkomstig van VoetbalPrimeur: ‘NEC heeft spelersbudget rond en richt pijlen meteen op Keniaan uit België’

Zojuist is er een artikel uitgekomen via de site VoetbalPrimeur. De titel van het uitgekomen bericht is ‘NEC heeft spelersbudget rond en richt pijlen meteen op Keniaan uit België’.

Het voetbal bericht dat is gepubliceerd heeft de volgende tekst als inleiding:

Ayub Masika moet de eerste versterking van NEC worden voor het nieuwe seizoen. De vleugelaanvaller staat al tijden hoog op de verlanglijst van de eredivisionist. NEC moest echter eerst het spelersbudget voor komend seizoen vastleggen.

Masika, die vorige maand al in verband werd gebracht met de Nijmegenaren, is een Keniaan met Belgisch paspoort. Hij is eigendom van RC Genk, maar speelde de laatste twee seizoenen bij Lierse. NEC heeft voor de 23-jarige buitenspeler de nodige concurrentie, meldt De Gelderlander.

In het vervolg van het artikel afkomstig van VoetbalPrimeur wordt het volgende verteld:

De Gelderse club raakt deze zomer met Rens van Eijden (AZ), Navarone Foor (Vitesse) en Christian Santos enkele steunpilaren kwijt. Om dat op te vangen meldt NEC zich op de transfermarkt. Ook een links- en rechtsback staan hoog op het wensenlijstje, aangezien huurlingen Lucas Woudenberg en Todd Kane terugkeren naar respectievelijk Feyenoord en Chelsea.

Het volledige bericht is te bekijken op de website van VoetbalPrimeur. Hier leest u naast dit betreffende artikel ook andere interessante nieuwsitems over voetbal.

Algemene informatie over het spel voetbal

Voetbal is een wereldwijd populaire sport waarbij 2 ploegen bestaande uit 11 sporters moeten proberen de voetbal in het doel van de opponent te krijgen. De voetbal mag met alle deel van het lichaam gespeeld worden, met uitzondering van armen en handen. In de praktijk wordt meestal met de voet gespeeld, het komt ook voor dat de voetbal met het hoofd wordt gekopt.Ook dient de bal altijd beschikbaar blijven en mag niet worden gehinderd door bijvoorbeeld op de bal te gaan liggen of deze te klemmen tussen de benen van de voetballer. Deze afspraken gelden niet voor de doelverdediger.Om goed uit de voeten te kunnen op het grasveld, waarop altijd wordt gespeeld, dragen de voetballers speciale schoenen.

 
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *