Twente wil knallen: "Niemand kan zeggen dat de club niet leeft" ?>

Twente wil knallen: "Niemand kan zeggen dat de club niet leeft"

Iedere dag bezorgen wij u op de hoogte van het laatste nieuws over voetbal. Zo bent u altijd op de hoogte van het meest recente voetbalnieuws!

Nieuwsbericht afkomstig van VoetbalPrimeur: Twente wil nog één keer knallen: "Niemand kan zeggen dat de club niet leeft"

Vandaag is er een nieuw artikel uitgekomen op de website VoetbalPrimeur. De onderwerp van het uitgekomen artikel is Twente wil nog één keer knallen: "Niemand kan zeggen dat de club niet leeft".

Het artikel dat is gepubliceerd begint als volgt:

FC Twente speelt zondagmiddag tegen Vitesse het laatste duel van een erg onrustig seizoen. De Tukkers stonden op het randje van faillissement én degradatie, maar knokten zich in de tweede seizoenshelft knap terug.

"Mooi om te zien hoeveel mensen iedere keer weer laten zien hoe begaan ze zijn met de club", vertelt trainer René Hake via de officiële clubkanalen. "Je ziet het bij de thuiswedstrijden, maar ook bij Ajax vorige week waren er meer dan duizend supporters en ook vanochtend wisten weer velen het stadion te vinden. Niemand kan zeggen dat de club niet leeft."In de laatste wedstrijd van het seizoen in de Grolsch Veste wil Hake nog één keer de supporters vermaken. "Dan ben je verplicht de supporters wat te bieden. Dat leeft ook onder de spelers, zij willen de laatste wedstrijd winnen. Op die manier kun je het seizoen goed afsluiten en kun je sportief gezien echt voldaan terugkijken op het laatste half jaar. Daarom moet iedereen nog één keer maximaal geven."

Verderop in het bericht van VoetbalPrimeur wordt het volgende beschreven:

Verdrievoudig je winst! Ajax & PSV winnen voor 6 keer je inzet! Speel mee en profiteer hier!

Het volledige item is te lezen op de website van VoetbalPrimeur. Hier leest u naast dit bericht ook vele andere nieuwsitems gerelateerd aan voetbal.

Meer informatie over het ontstaan van voetbal

Voetbal is de populairste sport waarbij 2 ploegen van elf spelers moeten proberen de bal in het goal van de tegenstander te krijgen. De voetbal mag met ieder deel van het lichaam gespeeld worden, met uitzondering van armen en handen. In werkelijkheid wordt meestal met de voeten gevoetbald, het komt ook voor dat de voetbal met het hoofd wordt gekopt.Ook moet de voetbal op ieder moment beschikbaar blijven en mag niet worden gehinderd door bij wijze van spreke op de voetbal te gaan liggen of deze vast te houden tussen de benen van de speler. Deze beperkingen gelden niet voor de keeper.Om goed uit de voeten te kunnen op het voetbalveld, waarop altijd wordt gevoetbald, dragen de voetballers speciaal gefabriceerde schoenen.

 
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *