‘We kunnen niet twee keer in een week verliezen in De Kuip, onmogelijk!’ ?>

‘We kunnen niet twee keer in een week verliezen in De Kuip, onmogelijk!’

Dagelijks bezorgen wij u op de hoogte van interessant nieuws met betrekking tot voetbal. Op deze manier bent u snel up to date van het heetste voetbalnieuws!

Bericht afkomstig van VoetbalZone: ‘We kunnen niet twee keer in een week verliezen in De Kuip, onmogelijk!’

Zojuist is er een nieuw bericht uitgekomen via de site VoetbalZone. De titel van het uitgekomen artikel is ‘We kunnen niet twee keer in een week verliezen in De Kuip, onmogelijk!’.

Het voetbal bericht dat is gepubliceerd heeft de volgende tekst als inleiding:

John Heitinga speelde zaterdag voor het eerst sinds zijn terugkeer bij Ajax een wedstrijd in competitieverband. Ajax was in de eigen Amsterdam ArenA veel te sterk voor Roda JC Kerkrade (6-0) en Heitinga mocht het laatste halfuur invallen. Heitinga zegt te hopen dat hij in de toekomst meer minuten mag maken.

“Natuurlijk help ik jonge spelers waar ik kan. Dat heb ik altijd gedaan, misschien nu wat meer dan een aantal jaar geleden. Ik ben blij om terug te zijn in Amsterdam, mijn gezin heeft het goed, maar ik wil gewoon spelen. Ik moet ook gewoon gretig blijven”, laat hij weten aan Amsterdam FM.

Verderop in het artikel van VoetbalZone wordt onder andere beschreven:

Het is een drukke periode voor Ajax. Midweeks speelt de ploeg in de Europa League tegen Fenerbahçe en daarna staat in competitieverband de Klassieker tegen Feyenoord op het programma. In de beker kreeg Ajax klop van de aartsrivaal. “Welke wedstrijd voor mij belangrijker is? Dat is niet zo moeilijk. We kunnen natuurlijk niet twee keer in een week verliezen in De Kuip, onmogelijk!”

Het volledige artikel is te lezen op de website van VoetbalZone. Hier leest u naast dit artikel ook vele andere berichten over voetbal.

Meer informatie over voetbal

Voetbal is een wereldwijd populaire sport waarbij twee teams bestaande uit 11 spelers moeten proberen de bal in het goal van de opponent te krijgen. De speelbal mag met alle lichaamsdeel gespeeld worden, behalve met de armen en handen. In de praktijk wordt bijna altijd met de voet gespeeld, het komt ook voor dat de bal met het hoofd wordt gekopt.Ook moet de bal altijd speelbaar blijven en mag niet worden geblokkerd door bij wijze van spreke op de voetbal te gaan liggen of deze vast te houden tussen de benen van de voetballer. Deze afspraken gelden niet voor de doelverdediger.Om goed te kunnen spelen op het veld, waarop altijd wordt gevoetbald, dragen de voetballers speciaal gefabriceerde schoenen.

 
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *