Nieuwe clubeigenaar is ambitieus: ‘Moeten een rivaal zijn van Barcelona’ ?>

Nieuwe clubeigenaar is ambitieus: ‘Moeten een rivaal zijn van Barcelona’

Iedere dag brengen wij u op de hoogte van interessant nieuws over voetbal. Op deze manier bent u snel op de hoogte van het laatste voetbalnieuws!

Nieuwsbericht van VoetbalZone: Nieuwe clubeigenaar is ambitieus: ‘Moeten een rivaal zijn van Barcelona’

Er is vandaag een nieuw artikel uitgekomen op de website VoetbalZone. De onderwerp van het uitgekomen artikel is Nieuwe clubeigenaar is ambitieus: ‘Moeten een rivaal zijn van Barcelona’.

Het voetbal bericht dat is gepubliceerd heeft de volgende inleiding:

Espanyol is sinds donderdag in handen van een Chinese eigenaar. De zakenman Chen Yansheng heeft het door 54 procent van de aandelen te kopen nu voor het zeggen bij de Catalanen en blies tijdens zijn eerste persconferentie direct hoog van de toren. Zijn doel is om nog in het huidige decennium Espanyol in actie te zien in de Champions League.

Yasheng ziet daarbij de rivaliteit tussen Atlético en Real Madrid als een voorbeeld. “We moeten een rivaal kunnen zijn van Barcelona. Ik weet zeker dat deze stad twee grote clubs aan kan”, zei Yasheng. Ook heeft de Chinees financiële doelen met Espanyol: in drie jaar tijd wil hij de club schuldenvrij hebben.

Verderop in het item afkomstig van VoetbalZone wordt onder andere beschreven:

Mocht Espanol zich kwalificeren voor de Champions League, dan is dat voor het eerst in de geschiedenis. Los Pericos hebben we ervaring met het spelen in het tweede Europese bekertoernooi: in zowel 1988 als 2007 werd zelfs de finale van de UEFA Cup gehaald, maar deze duels werden allebei na strafschoppen verloren van Bayer Leverkusen en Sevilla.

Het volledige artikel is na te lezen op de site van VoetbalZone. Hier kunt u naast dit bericht ook vele andere berichten met betrekking tot voetbal.

Algemene informatie over voetbal

Voetbal is de meest gespeelde sport waarbij twee ploegen bestaande uit elf spelers moeten proberen de speelbal in het goal van de opponent te krijgen. De voetbal mag met ieder lichaamsdeel gespeeld worden, met uitzondering van armen en handen. In werkelijkheid wordt bijna altijd met de voet gespeeld, het gebeurd ook dat de bal met het hoofd wordt gekopt.Ook dient de voetbal te allen tijde bespeelbaar blijven en mag niet worden geblokkerd door bij wijze van spreke op de voetbal te gaan liggen of deze vast te houden tussen de benen van de speler. Deze beperkingen tellen niet voor de doelman.Om goed te kunnen spelen op het voetbalveld, waarop altijd wordt gespeeld, dragen de spelers speciaal gefabriceerde schoenen.

 
 

Voetbal niets voor jou? Beoefen een andere sport!

Als je geen fan bent van voetbal kun je ook nog andere sporten uitvoeren. Andere sporten die populair zijn bijvoorbeeld basketbal, korfbal of hardlopen. De laatstgenoemde is een activiteit waarmee je makkelijk kunt starten. Als je wil beginnen met hardlopen kun je diverse trainingsschema's volgen, maar de meest populaire is Evy. Door gebruik te maken van Hardlopen met Evy kun je na het volgen van het 12 weken schema 5 kilometer lopen!. Door het gebruik van interval training kun je vlot je conditie opbouwen, waardoor je je naast je gezonder te voelen, ook nog eens gewicht gaat verliezen! Deze methode kan je natuurlijk ook combineren met voetbal, om zo je algehele conditie te verbeteren.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *