Nieuwe shirts PSV gepresenteerd: ‘We moeten dit nog verdienen’ ?>

Nieuwe shirts PSV gepresenteerd: ‘We moeten dit nog verdienen’

Iedere dag brengen wij u op de hoogte van het laatste nieuws over voetbal. Op deze manier bent u snel op de hoogte van het laatste nieuws uit de voetbalwereld!

Bericht van VoetbalZone: Nieuwe shirts PSV gepresenteerd: ‘We moeten dit nog verdienen’

Vandaag is er een artikel uitgekomen via de website VoetbalZone. De titel van het gepubliceerde artikel is Nieuwe shirts PSV gepresenteerd: ‘We moeten dit nog verdienen’.

Het artikel dat is verschenen heeft de volgende inleiding:

PSV heeft vrijdagochtend de tenues voor het aankomend seizoen gepresenteerd. De Eindhovenaren zullen voor het eerst in actie komen met Energiedirect.nl op de borst, in plaats van het vertrouwde Philips. Laatstgenoemd bedrijf was liefst 34 jaar lang shirtsponsor van PSV.

Sommige supporters hebben daar moeite mee en het is dan ook maar de vraag of de nieuwe shirts van PSV goed zullen gaan verkopen. “We hebben begrip voor de emoties en weten dat we het hoofdsponsorschap nog moeten verdienen. Dat willen we laten gebeuren met respect voor Philips, dat PSV heel groot heeft gemaakt", zegt commercieel directeur Mark van Zon van Energiedirect.nl in gesprek met het Eindhovens Dagblad.

In het vervolg van het bericht van VoetbalZone wordt het volgende verteld:

Manager Guus Pennings van PSV maakt zich daar niet al teveel zorgen over: “Sommige shirts met al vertrokken spelers worden nog steeds volop gedragen, bijvoorbeeld die met Memphis op de rugzijde. Nu is er op de voorkant iets heel wezenlijks veranderd en we verwachten dat een deel van de fans het shirt daarom weer wil hebben”, zegt hij. De nieuwe shirts zijn pas op 26 juli verkrijgbaar.

Het complete item is te lezen op de site van VoetbalZone. Hier leest u naast dit betreffende bericht ook vele andere artikelen gerelateerd aan voetbal.

Algemene informatie over het ontstaan van voetbal

Voetbal is de meest gespeelde sport waarbij 2 ploegen bestaande uit elf atleten moeten proberen de speelbal in het doel van de opponent te krijgen. De speelbal mag met alle deel van het lichaam worden gespeeld, met uitzondering van handen en/of armen. In de praktijk wordt meestal met de voet gevoetbald, het komt ook voor dat de bal met het hoofd wordt gekopt.Ook moet de voetbal altijd beschikbaar blijven en mag niet worden afgeklemd door bij wijze van spreke op de bal te gaan liggen of deze te klemmen tussen de benen van de voetballer. Deze afspraken gelden niet voor de doelverdediger.Om goed te kunnen spelen op het grasveld, waarop altijd wordt gespeeld, dragen de spelers speciaal gefabriceerde voetbalschoenen.

 
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *