Openhartige doelman Verbeeks Bochum met verlof gestuurd ?>

Openhartige doelman Verbeeks Bochum met verlof gestuurd

Dagelijks brengen wij u op de hoogte van interessant nieuws met betrekking tot voetbal. Hierdoor bent u snel up to date van het heetste nieuws over voetbal!

Bericht van VoetbalZone: Update: Openhartige doelman Verbeeks Bochum met verlof gestuurd

Zojuist is er een bericht uitgekomen op de site VoetbalZone. De titel van het gepubliceerde artikel is Update: Openhartige doelman Verbeeks Bochum met verlof gestuurd.

Het voetbal artikel dat is verschenen heeft de volgende inleiding:

Andreas Luthe is al het hele seizoen de eerste keeper van VfL Bochum, maar Gertjan Verbeek zette hem voor de thuiswedstrijd tegen FC Heidenheim (1-1) van zondag ernaast. De trainer gaf de voorkeur aan Manuel Riemann en Luthe uitte daarna zijn frustraties op zijn eigen Facebook-account.

“De trainer haalt een keeper uit het elftal die volgens Kicker tot de beste spelers van het huidige 2. Bundesliga-seizoen hoort en nog geen grote fouten heeft gemaakt. Ik heb de toelichting rustig aangehoord en laat mijn stemming er niet door beïnvloeden. Ik wil alleen wel duidelijk maken dat de woorden waarmee deze keeperswissel is onderbouwd, mij niet erg tevreden hebben gesteld”, schrijft Luthe.

In het vervolg van het artikel van VoetbalZone wordt het volgende verteld:

“Desondanks moet ik mijn coach Verbeek bedanken, omdat hij van mij een betere en efficiëntere keeper heeft gemaakt. Ik wens mijn collega Manuel de komende wedstrijden veel succes”, aldus Luthe. Verbeek was niet gelukkig met die teksten, maar wenste ook gauw over te gaan tot de orde van de dag: “We leven niet meer in de DDR, dus er is persvrijheid. Daarom wil en kan hij zich uitspreken.”

Het complete bericht is na te lezen op de website van VoetbalZone. Hier leest u naast dit artikel ook andere interessante nieuwsitems met betrekking tot voetbal.

Algemene informatie over de geschiedenis van voetbal

Voetbal is de populairste balsport waarbij 2 teams van 11 spelers moeten proberen de speelbal in het doel van de tegenstander te krijgen. De speelbal mag met ieder lichaamsdeel worden gespeeld, met uitzondering van armen en handen. In de praktijk wordt meestal met de voeten gevoetbald, het gebeurd ook dat de voetbal met het hoofd wordt gekopt.Ook moet de voetbal op ieder moment beschikbaar blijven en mag niet worden geblokkerd door bijvoorbeeld op de bal te gaan liggen of deze vast te houden tussen de benen van de speler. Deze afspraken gelden niet voor de doelman.Om goed uit de voeten te kunnen op het veld, waarop meestal wordt gespeeld, dragen de spelers specicaal ontwikkelde schoenen.

 
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *