Oranje Onder-17 kent door goals van Barcelona-duo valse start op EK ?>

Oranje Onder-17 kent door goals van Barcelona-duo valse start op EK

Iedere dag brengen wij u op de hoogte van interessant nieuws over voetbal. Op deze manier bent u altijd up to date van het laatste nieuws uit de voetbalwereld!

Nieuwsbericht afkomstig van VoetbalZone: Oranje Onder-17 kent door goals van Barcelona-duo valse start op EK

Vandaag is er een nieuw bericht uitgekomen op VoetbalZone. De onderwerp van het gepubliceerde artikel is Oranje Onder-17 kent door goals van Barcelona-duo valse start op EK .

Het voetbal artikel dat is verschenen begint als volgt:

Oranje Onder-17 heeft een valse start gemaakt op het EK in Azerbeidzjan. Het team van oud-verdediger Kees van Wonderen verloor in Baku met 2-0 van Spanje. De doelpunten werden gemaakt door Jordi Mboula en Abel Ruiz, die beiden voor Barcelona spelen.

Het Algemeen Dagblad schrijft dat Nederland niet veel onder deed voor de tegenstander, maar dat doelman Inaki Pena van Barcelona onder anderen Dylan Vente, Justin Kluivert en Jordy Wehrmann van scoren afhield. Donyell Malen schoot tweemaal naast.

Verderop in het bericht afkomstig van VoetbalZone wordt het volgende beschreven:

Nederland komt aanstaande maandag in actie tegen Italië en neemt het daarna op tegen de leeftijdsgenoten van Servië. De eerste twee gaan door naar de knock-outfase.

Het complete item is na te lezen op de site van VoetbalZone. Hier leest u naast dit betreffende bericht ook andere interessante artikelen gerelateerd aan voetbal.

Algemene informatie over het ontstaan van voetbal

Voetbal is de populairste sport waarbij twee teams bestaande uit elf atleten moeten proberen de bal in het goal van de opponent te krijgen. De bal mag met ieder lichaamsdeel gespeeld worden, met uitzondering van handen of armen. In werkelijkheid wordt meestal met de voet gevoetbald, het gebeurd ook dat de voetbal met het hoofd wordt gekopt.Ook moet de voetbal altijd speelbaar blijven en mag niet worden afgeklemd door bij wijze van spreke op de voetbal te gaan liggen of deze vast te houden tussen de benen van de speler. Deze afspraken tellen niet voor de doelverdediger.Om goed te kunnen spelen op het veld, waarop meestal wordt gespeeld, dragen de spelers specicaal ontwikkelde voetbalschoenen.

 
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *