Overmars kan ‘echte Ajax-spits binnenhalen’ ?>

Overmars kan ‘echte Ajax-spits binnenhalen’

Iedere dag brengen wij u op de hoogte van belangrijk nieuws met betrekking tot voetbal. Op deze manier bent u altijd op de hoogte van het meest recente voetbalnieuws!

Bericht van bron VoetbalPrimeur: Overmars kan ‘echte Ajax-spits binnenhalen’: "De perfecte club voor hem"

Zojuist is er een artikel uitgekomen op de website VoetbalPrimeur. De onderwerp van het gepubliceerde artikel is Overmars kan ‘echte Ajax-spits binnenhalen’: "De perfecte club voor hem".

Het voetbal artikel dat is verschenen heeft de volgende inleiding:

Vincent Janssen staat in de spotlights na zijn glansrol voor Oranje tegen Engeland (1-2) op Wembley. Ajax doet er goed aan de kersverse international zo snel mogelijk naar Amsterdam te halen, stelt Peter van Vossen.

"Clubs als Chelsea en Manchester United hebben hem natuurlijk al in het vizier, maar ik vind het verstandiger wanneer hij eerst nog een tussenstap maakt in Nederland", zegt de oud-Ajacied in De Telegraaf. "Ajax is de perfecte club voor hem. Op het moment dat je ook bij deze club de druk aan kunt en wekelijks goed presteert, kun je spelen waar je wil."

In het vervolg van het artikel oorspronkelijk van VoetbalPrimeur wordt het volgende beschreven:

De spits van AZ is met twintig doelpunten topscorer van de Eredivisie. Vorig jaar speelde hij nog in de Jupiler League bij Almere City FC. "Het gaat zo snel met hem, dan moet het ook maar snel gaan. Al zou ik het heel vreemd vinden als Ajax nog niet over een bod nadenkt. Met Janssen kunnen ze sinds Patrick Kluivert eindelijk weer een echte Ajax-spits binnenhalen. En dat is hem van harte gegund."

Het volledige item is te lezen op de site van VoetbalPrimeur. Hier kunt u naast dit bericht ook vele andere berichten met betrekking tot voetbal.

Algemene informatie over de geschiedenis van voetbal

Voetbal is een wereldwijd populaire sport waarbij 2 teams van 11 atleten moeten proberen de voetbal in het goal van de tegenstander te krijgen. De bal mag met alle deel van het lichaam worden gespeeld, behalve met de armen en handen. In werkelijkheid wordt vooral met de voeten gevoetbald, het komt ook voor dat de voetbal met het hoofd wordt gekopt.Ook moet de voetbal te allen tijde speelbaar blijven en mag niet worden geblokkerd door bij wijze van spreke op de bal te gaan liggen of deze vast te houden tussen de benen van de voetballer. Deze beperkingen gelden niet voor de doelverdediger.Om goed uit de voeten te kunnen op het voetbalveld, waarop meestal wordt gevoetbald, dragen de voetballers speciale voetbalschoenen.

 
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *