Dit was de ochtend: PSV enkele weken zonder Guardado, Heitinga blijft bij Ajax ?>

Dit was de ochtend: PSV enkele weken zonder Guardado, Heitinga blijft bij Ajax

Iedere dag bezorgen wij u op de hoogte van belangrijk nieuws over voetbal. Hierdoor bent u altijd up to date van het heetste nieuws over voetbal!

Item van bron VoetbalPrimeur: Dit was de ochtend: PSV enkele weken zonder Guardado, Heitinga blijft bij Ajax

Er is vandaag een bericht uitgekomen op de site VoetbalPrimeur. De titel van het uitgekomen bericht is Dit was de ochtend: PSV enkele weken zonder Guardado, Heitinga blijft bij Ajax.

Het voetbal bericht dat is verschenen heeft de volgende tekst als inleiding:

In de rubriek ‘Dit was de ochtend’ vat VoetbalPrimeur elke dag de belangrijkste nieuwtjes van de dag tot 12.00 uur samen. Je ziet zo snel welke verhalen er momenteel hot zijn in binnen- en buitenland.

PSV enkele weken zonder GuardadoPSV moet het enkele weken doen zonder Andrés Guardado. De Mexicaanse middenvelder viel afgelopen zaterdag uit met een hamstringblessure. Het is de vraag of Guardado op tijd fit is voor het Champions League-duel met Atlético Madrid. 

Verderop in het item afkomstig van VoetbalPrimeur wordt onder andere verteld:

PSV niet bang voor ‘Bakkali-scenario’Jetro Willems heeft bij PSV nog een contract tot de zomer van 2017. De linksback heeft zijn verbintenis voorlopig nog niet verlengd bij de Eindhovenaren. Technisch manager Marcel Brands is (nog) niet bang voor een Bakkali-scenario. (Eindhovens Dagblad)

Het complete artikel is na te lezen op de site van VoetbalPrimeur. Hier leest u naast dit bericht ook andere interessante artikelen gerelateerd aan voetbal.

Algemene informatie over het ontstaan van voetbal

Voetbal is de meest populaire sport waarbij 2 ploegen bestaande uit 11 sporters moeten proberen de voetbal in het goal van de tegenstander te krijgen. De voetbal mag met ieder deel van het lichaam worden gespeeld, met uitzondering van handen en/of armen. In werkelijkheid wordt meestal met de voet gevoetbald, het gebeurd ook dat de bal met het hoofd wordt gekopt.Ook moet de bal op ieder moment beschikbaar blijven en mag niet worden gehinderd door bij wijze van spreke op de bal te gaan liggen of deze te klemmen tussen de benen van de speler. Deze afspraken gelden niet voor de doelverdediger.Om goed te kunnen spelen op het veld, waarop meestal wordt gevoetbald, dragen de voetballers speciale voetbalschoenen.

 
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *