‘PSV legt miljoenen opzij voor tegenvaller, maar hoeft buidel niet te trekken’ ?>

‘PSV legt miljoenen opzij voor tegenvaller, maar hoeft buidel niet te trekken’

Iedere dag bezorgen wij u op de hoogte van interessant nieuws met betrekking tot voetbal. Op deze manier bent u snel up to date van het heetste nieuws uit de voetbalwereld!

Item van VoetbalPrimeur: ‘PSV legt miljoenen opzij voor tegenvaller, maar hoeft buidel niet te trekken’

Er is vandaag een nieuw bericht uitgekomen op de site VoetbalPrimeur. De onderwerp van het gepubliceerde artikel is ‘PSV legt miljoenen opzij voor tegenvaller, maar hoeft buidel niet te trekken’.

Het bericht dat is verschenen begint als volgt:

De uitspraak van de Europese Commissie inzake staatssteun voor vijf Nederlandse voetbalclubs pakt voor hen positief uit. Onder meer PSV sloot in het verleden deals met gemeenten en ligt sindsdien onder een vergrootglas van de commissie. De clubs hebben volgens The Financial Times echter niets te vrezen.

PSV verkocht wegens financiele problemen in 2011 de grond van het Philips Stadion aan de gemeente Eindhoven voor ruim 48 miljoen euro, maar dit wordt niet gezien als illegale staatssteun. Dat betekent dat de Europese Commissie het onderzoek tegen onder andere de Eindhovenaren heeft gesloten. Er is volgens The Financial Times geen bewijs voor illegale staatssteun aangetroffen. PSV had al wel miljoenen gereserveerd voor een eventuele tegenvaller, meldt het Eindhovens Dagblad.

Verderop in het bericht oorspronkelijk van VoetbalPrimeur wordt het volgende verteld:

Ook clubs als Willem ll, FC Den Bosch, MVV en NEC komen er goed vanaf. Een uitspraak in de zaak zou in juli bekend worden. Voor de Spaanse clubs pakt het onderzoek een stuk minder uit. Onder meer Real Madrid en Barcelona moeten van de Commissie vele miljoenen aan staatssteun terugbetalen. 

Het volledige item is te lezen op de website van VoetbalPrimeur. Hier leest u naast dit bericht ook vele andere artikelen gerelateerd aan voetbal.

Algemene informatie over het spel voetbal

Voetbal is een wereldwijd populaire balsport waarbij 2 ploegen van elf atleten moeten proberen de voetbal in het goal van de opponent te krijgen. De voetbal mag met alle lichaamsdeel worden gespeeld, met uitzondering van armen en handen. In werkelijkheid wordt meestal met de voeten gevoetbald, het gebeurd ook dat de bal met het hoofd wordt gekopt.Ook moet de bal te allen tijde beschikbaar blijven en mag niet worden gehinderd door bijvoorbeeld op de bal te gaan liggen of deze te klemmen tussen de benen van de speler. Deze beperkingen gelden niet voor de keeper.Om goed te kunnen spelen op het grasveld, waarop altijd wordt gespeeld, dragen de voetballers specicaal ontwikkelde voetbalschoenen.

 
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *