‘PSV maakt afspraak met Chelsea en mag elk bod op Van Ginkel evenaren’ ?>

‘PSV maakt afspraak met Chelsea en mag elk bod op Van Ginkel evenaren’

Dagelijks brengen wij u op de hoogte van belangrijk nieuws met betrekking tot voetbal. Zo bent u snel up to date van het laatste nieuws over voetbal!

Artikel afkomstig van VoetbalPrimeur: ‘PSV maakt afspraak met Chelsea en mag elk bod op Van Ginkel evenaren’

Vandaag is er een nieuw artikel uitgekomen via VoetbalPrimeur. De titel van het gepubliceerde artikel is ‘PSV maakt afspraak met Chelsea en mag elk bod op Van Ginkel evenaren’.

Het bericht dat is gepubliceerd heeft de volgende tekst als inleiding:

De meest verrassende transfer van deadlineday was ongetwijfeld die van Marco van Ginkel naar PSV. De Eindhovense club heeft geen optie tot koop bedongen, maar heeft komende zomer wel een ander voordeel als er geboden wordt op de speler.

Volgens het Eindhovens Dagblad heeft PSV een zogeheten ‘eerste recht-optie’ bedongen. Dat houdt in dat als er door een andere club bijvoorbeeld zes miljoen op Van Ginkel geboden wordt, PSV voorrang krijgt als het eveneens zes miljoen biedt. Die vlieger gaat voor alle bedragen op. Uiteraard moet Van Ginkel in dat geval ook openstaan voor een definitieve overstap naar PSV.

In het vervolg van het item afkomstig van VoetbalPrimeur wordt onder andere beschreven:

Het contract van Van Ginkel bij Chelsea loopt nog tot medio 2018 door. De voormalig Vitessenaar zei bij zijn presentatie in Eindhoven nog steeds te dromen van doorbreken in het eerste elftal van The Blues. PSV is na AC Milan en Stoke City de derde club aan wie hij verhuurd wordt. Sinds hij in de zomer van 2013 bij Vitesse vertrok kwam hij – mede door een zware knieblessure – in totaal slechts tot 34 officiële wedstrijden voor Chelsea, AC Milan en Stoke.

Het complete bericht is te lezen op de site van VoetbalPrimeur. Hier kunt u naast dit betreffende artikel ook vele andere artikelen met betrekking tot voetbal.

Meer informatie over het ontstaan van voetbal

Voetbal is de meest populaire sport waarbij 2 teams van elf spelers moeten proberen de voetbal in het doel van de tegenstander te krijgen. De voetbal mag met ieder lichaamsdeel worden gespeeld, met uitzondering van handen of armen. In werkelijkheid wordt bijna altijd met de voeten gespeeld, het komt ook voor dat de bal met het hoofd wordt gekopt.Ook dient de bal te allen tijde speelbaar blijven en mag niet worden geblokkerd door bijvoorbeeld op de bal te gaan liggen of deze vast te houden tussen de benen van de speler. Deze regels gelden niet voor de keeper.Om goed te kunnen spelen op het voetbalveld, waarop altijd wordt gespeeld, dragen de spelers specicaal ontwikkelde voetbalschoenen.

 
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *