‘PSV moet snel schakelen om Lestienne te kopen: som uit optie veel te hoog’ ?>

‘PSV moet snel schakelen om Lestienne te kopen: som uit optie veel te hoog’

Dagelijks bezorgen wij u op de hoogte van belangrijk nieuws met betrekking tot voetbal. Hierdoor bent u snel op de hoogte van het meest recente nieuws uit de voetbalwereld!

Bericht van bron VoetbalPrimeur: ‘PSV moet snel schakelen om Lestienne te kopen: som uit optie veel te hoog’

Er is vandaag een nieuw bericht uitgekomen via VoetbalPrimeur. De naam van het uitgekomen artikel is ‘PSV moet snel schakelen om Lestienne te kopen: som uit optie veel te hoog’.

Het bericht dat is verschenen heeft de volgende tekst als inleiding:

PSV moet haast maken als het Maxime Lestienne wil overnemen van Al Arabi, de club van sjeik Hitmi bin Ali Al-Hitmi. De Eindhovenaren hebben een optie tot koop in de huurovereenkomst opgenomen en moeten ruim voor komend seizoen een beslissing maken.

De koopoptie in de huidige vorm wordt volgens het Eindhovens Dagblad in ieder geval niet gelicht door PSV. De club wil de 23-jarige Lestienne wel definitief overnemen en ook de Belg ziet een overstap wel zitten. De huidige optie tot koop bedraagt negen miljoen euro. Dat wil PSV niet betalen. Waarschijnlijk willen de Eindhovenaren niet meer dan de helft betalen.

In het vervolg van het artikel oorspronkelijk van VoetbalPrimeur wordt het volgende beschreven:

Wat PSV ook kan proberen: Lestienne nog een seizoen huren. Dan is de club echter niet zeker van de buitenspeler, aangezien Al Arabi langer zal wachten met een beslissing. Op dat moment kan Lestienne ook door andere clubs worden aangetrokken. Op dit moment is er volgens de krant geen concurrentie van andere clubs. Lestienne heeft nog een contract tot medio 2019 en ging in 2014 voor tien miljoen euro van Club Brugge naar Al Arabi.

Het complete artikel is te lezen op de website van VoetbalPrimeur. Hier leest u naast dit betreffende artikel ook vele andere artikelen over voetbal.

Meer informatie over voetbal

Voetbal is de meest populaire sport waarbij twee teams van 11 sporters moeten proberen de speelbal in het doel van de tegenstander te krijgen. De bal mag met alle lichaamsdeel gespeeld worden, behalve met de handen en/of armen. In de praktijk wordt meestal met de voet gevoetbald, het gebeurd ook dat de bal met het hoofd wordt gekopt.Ook dient de voetbal te allen tijde bespeelbaar blijven en mag niet worden gehinderd door bijvoorbeeld op de voetbal te gaan liggen of deze te klemmen tussen de benen van de speler. Deze afspraken gelden niet voor de doelman.Om goed uit de voeten te kunnen op het voetbalveld, waarop meestal wordt gevoetbald, dragen de spelers speciaal gefabriceerde voetbalschoenen.

 
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *