Update: PSV nog niet officieel benaderd door zoekend VfB Stuttgart ?>

Update: PSV nog niet officieel benaderd door zoekend VfB Stuttgart

Iedere dag bezorgen wij u op de hoogte van belangrijk nieuws over voetbal. Op deze manier bent u snel op de hoogte van het heetste voetbalnieuws!

Item van bron VoetbalZone: Update: PSV nog niet officieel benaderd door zoekend VfB Stuttgart

Er is vandaag een nieuw artikel uitgekomen via VoetbalZone. De onderwerp van het gepubliceerde artikel is Update: PSV nog niet officieel benaderd door zoekend VfB Stuttgart.

Het bericht dat is verschenen begint als volgt:

PSV lijkt te profiteren van de transfer van Sven Ulreich. De keeper van VfB Stuttgart maakt de overstap naar Bayern München en die Schwaben moeten daarom op zoek naar een vervanger. De kans is groot dat Przemyslaw Tyton de nieuwe doelman van de Bundesliga-club wordt.

De Poolse goalie staat nog onder contract bij PSV, maar heeft weinig toekomst meer in Eindhoven. Trainer Phillip Cocu koos voor aanvang van het seizoen 2012/13 voor Jeroen Zoet als eerste keus en afgelopen zomer werd Remko Pasveer van Heracles Almelo naar het Philips Stadion gehaald als stand-in. Tyton kwam het afgelopen jaar in de Primera División uit voor Elche.

Verderop in het bericht oorspronkelijk van VoetbalZone wordt het volgende verteld:

Duitse media melden nu dat de Pools international voor drie seizoenen naar Stuttgart verkast en dat PSV een bedrag van ongeveer een miljoen euro opstrijkt voor de 28-jarige sluitpost. Tyton ligt nog tot medio 2016 vast in Eindhoven, maar het was al bekend dat hij mocht vertrekken. Ulreich vertrekt als tweede man achter Manuel Neuer naar Bayern, dat vermoedelijk afscheid neemt van José Manuel Reina.

Het volledige item is te lezen op de site van VoetbalZone. Hier leest u naast dit betreffende bericht ook andere interessante nieuwsitems met betrekking tot voetbal.

Meer informatie over het spel voetbal

Voetbal is de meest populaire sport waarbij twee teams bestaande uit 11 atleten moeten proberen de voetbal in het doel van de tegenstander te krijgen. De bal mag met ieder deel van het lichaam gespeeld worden, met uitzondering van handen en/of armen. In werkelijkheid wordt vooral met de voeten gevoetbald, het komt ook voor dat de bal met het hoofd wordt gekopt.Ook dient de bal te allen tijde bespeelbaar blijven en mag niet worden gehinderd door bijvoorbeeld op de bal te gaan liggen of deze te klemmen tussen de benen van de voetballer. Deze regels tellen niet voor de keeper.Om goed te kunnen spelen op het voetbalveld, waarop meestal wordt gespeeld, dragen de voetballers specicaal ontwikkelde voetbalschoenen.

 
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *