‘PSV rekent op miljoenenbod op captain en heeft opvolger al op het oog’ ?>

‘PSV rekent op miljoenenbod op captain en heeft opvolger al op het oog’

Iedere dag brengen wij u op de hoogte van belangrijk nieuws over voetbal. Op deze manier bent u snel op de hoogte van het meest recente voetbalnieuws!

Artikel afkomstig van VoetbalZone: ‘PSV rekent op miljoenenbod op captain en heeft opvolger al op het oog’

Zojuist is er een nieuw artikel uitgekomen op VoetbalZone. De onderwerp van het gepubliceerde bericht is ‘PSV rekent op miljoenenbod op captain en heeft opvolger al op het oog’.

Het bericht dat is gepubliceerd begint als volgt:

Memphis Depay en Georginio Wijnaldum hadden een klein jaar geleden, na het voor het Nederlands elftal uitstekend verlopen WK in Brazilië, al bij PSV kunnen vertrekken. De twee sterspelers spraken echter af nog een seizoen in Eindhoven te blijven, om samen kampioen van Nederland te worden.

Nadat die missie vervuld was, maakte Depay de overstap naar Manchester United en de verwachting is dat ook aanvoerder Wijnaldum zijn laatste wedstrijd in het shirt van PSV al gespeeld heeft. Diverse grote Europese clubs zitten achter de middenvelder aan en de kans is groot dat er op korte termijn actie ondernomen zal worden door een van de geïnteresseerde partijen.

In het vervolg van het bericht afkomstig van VoetbalZone wordt onder andere beschreven:

Het Eindhovens Dagblad meldt dat de clubleiding van PSV erop rekent dat Zenit Sint-Petersburg een miljoenenbod zal uitbrengen op Wijnaldum. Als de captain inderdaad vertrekt, lijkt de landskampioen aan te kloppen bij Vitesse; middenvelder Davy Pröpper wordt naar verluidt gezien als de voornaamste kandidaat om Wijnaldum op te volgen en zou zelf ook graag van Arnhem naar Eindhoven verkassen.

Het complete item is te lezen op de site van VoetbalZone. Hier leest u naast dit betreffende artikel ook andere interessante berichten over voetbal.

Meer informatie over het ontstaan van voetbal

Voetbal is de meest populaire balsport waarbij 2 teams bestaande uit 11 spelers moeten proberen de voetbal in het doel van de opponent te krijgen. De speelbal mag met alle deel van het lichaam worden gespeeld, behalve met de handen en/of armen. In werkelijkheid wordt meestal met de voet gespeeld, het gebeurd ook dat de voetbal met het hoofd wordt gekopt.Ook dient de bal altijd speelbaar blijven en mag niet worden gehinderd door bij wijze van spreke op de voetbal te gaan liggen of deze vast te houden tussen de benen van de voetballer. Deze beperkingen tellen niet voor de keeper.Om goed uit de voeten te kunnen op het veld, waarop altijd wordt gevoetbald, dragen de spelers speciale schoenen.

 
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *