PSV-target doet denken aan ‘jonge Arjen Robben’ ?>

PSV-target doet denken aan ‘jonge Arjen Robben’

Dagelijks bezorgen wij u op de hoogte van belangrijk nieuws over voetbal. Op deze manier bent u altijd up to date van het meest recente nieuws over voetbal!

Nieuwsbericht van bron Goal.com: PSV-target doet denken aan ‘jonge Arjen Robben’

Er is vandaag een nieuw artikel uitgekomen op Goal.com. De titel van het uitgekomen artikel is PSV-target doet denken aan ‘jonge Arjen Robben’.

Het bericht dat is verschenen begint als volgt:

Ryan Donk speelde bij Club Brugge samen met Maxime Lestienne, de aanvaller die mogelijk volgend seizoen uitkomt voor PSV. "Hij doet me denken aan een jonge Arjen Robben."

"Hij heeft een heel gevaarlijke dribbel en geeft echt nooit op, maar zijn grootste kwaliteit is misschien wel dat hij álles op honderd procent doet. Elke aanval gaat in volle sprint", looft de Nederlandse verdediger zijn voormalig teamgenoot. "Een minder punt is misschien zijn rechter, zijn chocoladebeen."

In het vervolg van het artikel van Goal.com wordt het volgende beschreven:

"Maar dat kan-ie prima omzeilen met zijn linker, die is echt geweldig. Daar schiet hij zó makkelijk mee", vervolgt de speler van Kasimpasa. PSV hoopt dat Lestienne zijn voorganger – Memphis Depay – snel kan doen vergeten. Donk vergelijkt de Belg liever met een andere Oranje-international.

Het volledige item is na te lezen op de website van Goal.com. Hier kunt u naast dit bericht ook vele andere artikelen gerelateerd aan voetbal.

Algemene informatie over voetbal

Voetbal is de meest populaire sport waarbij 2 ploegen van 11 atleten moeten proberen de bal in het goal van de opponent te krijgen. De speelbal mag met ieder deel van het lichaam gespeeld worden, met uitzondering van armen en handen. In werkelijkheid wordt meestal met de voeten gevoetbald, het gebeurd ook dat de bal met het hoofd wordt gekopt.Ook dient de voetbal te allen tijde bespeelbaar blijven en mag niet worden afgeklemd door bij wijze van spreke op de voetbal te gaan liggen of deze vast te houden tussen de benen van de voetballer. Deze beperkingen tellen niet voor de keeper.Om goed te kunnen spelen op het voetbalveld, waarop altijd wordt gevoetbald, dragen de spelers speciaal gefabriceerde voetbalschoenen.

 
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *