PSV wacht op buitenkans op transfermarkt en lost Guardado-zorgen anders op ?>

PSV wacht op buitenkans op transfermarkt en lost Guardado-zorgen anders op

Dagelijks brengen wij u op de hoogte van het laatste nieuws met betrekking tot voetbal. Hierdoor bent u altijd up to date van het heetste nieuws uit de voetbalwereld!

Artikel van bron VoetbalPrimeur: PSV wacht op buitenkans op transfermarkt en lost Guardado-zorgen anders op

Vandaag is er een nieuw artikel uitgekomen op de website VoetbalPrimeur. De titel van het gepubliceerde bericht is PSV wacht op buitenkans op transfermarkt en lost Guardado-zorgen anders op.

Het voetbal bericht dat is gepubliceerd begint als volgt:

PSV moet het mogelijk enige tijd stellen zonder Andres Guardado, die in de thuiswedstrijd tegen De Graafschap (4-2) een hamstringblessure opliep. Het is geen reden voor de Eindhovenaren om de transfermarkt nog op te gaan.

Voetballiefhebbers hoeven geen actie meer te verwachten van PSV op deadlineday. "We doen alleen iets als er een buitenkans voordoet. Op dit moment is dat niet het geval", stelt technisch manager Marcel Brands in De Telegraaf. De middenlinie is het minst bezet bij PSV, al heeft de regerend landskampioen nog spelers als Adam Maher en Stijn Schaars achter de hand.

In het vervolg van het artikel oorspronkelijk van VoetbalPrimeur wordt het volgende verteld:

Afgelopen zaterdag vormde Guardado samen met Davy Pröpper en Jorrit Hendrix het middenrif bij PSV. Rai Vloet werd onlangs verhuurd aan SC Cambuur, waar hij het seizoen afmaakt. Vloet debuteerde zondag in de spits namens de Leeuwarder club. Dat gebeurde in het thuisduel met aartsrivaal sc Heerenveen, dat met 0-1 won door een goal van Arber Zeneli.

Het volledige bericht is te bekijken op de site van VoetbalPrimeur. Hier kunt u naast dit bericht ook vele andere berichten met betrekking tot voetbal.

Meer informatie over het ontstaan van voetbal

Voetbal is de meest populaire balsport waarbij 2 teams bestaande uit 11 spelers moeten proberen de speelbal in het doel van de opponent te krijgen. De voetbal mag met ieder deel van het lichaam gespeeld worden, met uitzondering van handen en/of armen. In werkelijkheid wordt bijna altijd met de voet gevoetbald, het gebeurd ook dat de voetbal met het hoofd wordt gekopt.Ook dient de voetbal te allen tijde speelbaar blijven en mag niet worden gehinderd door bij wijze van spreke op de bal te gaan liggen of deze te klemmen tussen de benen van de speler. Deze regels tellen niet voor de keeper.Om goed te kunnen spelen op het grasveld, waarop altijd wordt gevoetbald, dragen de spelers speciaal gefabriceerde voetbalschoenen.

 
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *