PSV wacht: ‘Doen alleen iets als er een buitenkans voordoet’ ?>

PSV wacht: ‘Doen alleen iets als er een buitenkans voordoet’

Dagelijks brengen wij u op de hoogte van het laatste nieuws over voetbal. Zo bent u altijd up-to-date van het laatste nieuws uit de voetbalwereld!

Item van VoetbalZone: PSV wacht op duidelijkheid: ‘Doen alleen iets als er een buitenkans voordoet’

Er is vandaag een artikel uitgekomen op VoetbalZone. De titel van het uitgekomen artikel is PSV wacht op duidelijkheid: ‘Doen alleen iets als er een buitenkans voordoet’.

Het voetbal bericht dat is verschenen heeft de volgende tekst als inleiding:

PSV zal deze maandag meer duidelijkheid krijgen over de ernst van de hamstringblessure die Andrés Guardado zaterdagavond opliep tegen De Graafschap. De middenvelder moest zich vroegtijdig laten vervangen en Phillip Cocu liet al weten dat hij vreest dat Guardado er voorlopig wel even uit zal zijn. Voor Marcel Brands is het geen teken om in actie te komen.

De transfermarkt is nog een dag geopend, maar PSV gaat niet proberen om nog een nieuwe middenvelder aan de groep toe te voegen. “We doen alleen iets als er een buitenkans voordoet. Op dit moment is dat niet het geval”, maakt Brands duidelijk aan De Telegraaf. Davy Pröpper, Jorrit Hendrix, Stijn Schaars en Adam Maher zijn de nog fitte middenvelders bij PSV.

Verderop in het item oorspronkelijk van VoetbalZone wordt het volgende verteld:

De Telegraaf stelt ook een ‘interessant experiment’ voor: volgens de ochtendkrant zou het ook een optie kunnen zijn om Jetro Willems eens op het middenveld neer te zetten. De linksback heeft al bewezen dat hij oog voor assists heeft en dat kan PSV na het wegvallen van Guardado wel gebruiken. Het is niet bekend hoe Cocu tegenover Willems op het middenveld staat.

Het complete bericht is te lezen op de site van VoetbalZone. Hier kunt u naast dit betreffende bericht ook vele andere artikelen met betrekking tot voetbal.

Algemene informatie over de geschiedenis van voetbal

Voetbal is een wereldwijd populaire sport waarbij 2 ploegen bestaande uit 11 atleten moeten proberen de voetbal in het doel van de tegenstander te krijgen. De voetbal mag met ieder lichaamsdeel worden gespeeld, behalve met de armen en handen. In de praktijk wordt bijna altijd met de voeten gevoetbald, het gebeurd ook dat de voetbal met het hoofd wordt gekopt.Ook dient de bal op ieder moment bespeelbaar blijven en mag niet worden afgeklemd door bijvoorbeeld op de bal te gaan liggen of deze vast te houden tussen de benen van de voetballer. Deze beperkingen gelden niet voor de keeper.Om goed uit de voeten te kunnen op het veld, waarop altijd wordt gespeeld, dragen de spelers speciale schoenen.

 
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *