“Sergio Ramos op weg naar Manchester United” ?>

“Sergio Ramos op weg naar Manchester United”

Dagelijks bezorgen wij u op de hoogte van belangrijk nieuws met betrekking tot voetbal. Op deze manier bent u snel up-to-date van het laatste nieuws over voetbal!

Artikel van bron Voetbalblog: “Sergio Ramos op weg naar Manchester United”

Er is vandaag een artikel uitgekomen op Voetbalblog. De naam van het gepubliceerde bericht is “Sergio Ramos op weg naar Manchester United”.

Het bericht dat is gepubliceerd begint als volgt:

Het begint er steeds meer op te lijken dat Sergio Ramos zijn laatste wedstrijd heeft gespeeld voor Real Madrid.

Volgens het Spaanse AS is de verdediger ontevreden over de onderhandelingen bij een nieuw contract en voelt zich behoorlijk ondergewaardeerd door de clubleiding.

Verderop in het bericht afkomstig van Voetbalblog wordt onder andere verteld:

Voor Manchester United is dit goed nieuws want de Mancunians zien in Ramos een ideale versterking voor de verdediging. Met de interesse van United wakkeren ook weer de geruchten aan dat keeper David de Gea de omgekeerde weg zou wandelen waardoor het ook mogelijk is dat Ramos in de deal wordt betrokken.

Het complete artikel is te lezen op de website van Voetbalblog. Hier leest u naast dit betreffende bericht ook vele andere berichten met betrekking tot voetbal.

Algemene informatie over het ontstaan van voetbal

Voetbal is een wereldwijd populaire sport waarbij 2 ploegen van 11 spelers moeten proberen de speelbal in het goal van de tegenstander te krijgen. De voetbal mag met ieder lichaamsdeel worden gespeeld, met uitzondering van armen en handen. In werkelijkheid wordt meestal met de voet gevoetbald, het gebeurd ook dat de bal met het hoofd wordt gekopt.Ook dient de bal te allen tijde speelbaar blijven en mag niet worden afgeklemd door bij wijze van spreke op de bal te gaan liggen of deze te klemmen tussen de benen van de voetballer. Deze beperkingen tellen niet voor de doelman.Om goed uit de voeten te kunnen op het veld, waarop altijd wordt gespeeld, dragen de spelers specicaal ontwikkelde voetbalschoenen.

 
 

Voetbal niet je ding? Kies een andere sport!

Als je geen fan bent van voetbal kun je ook nog andere sporten uitvoeren. Andere poulaire sporten zijn bijvoorbeeld basketbal, hockey of hardlopen. De laatste is een sport waarmee je eenvoudig kunt starten. Als je wilt gaan starten met hardlopen kun je verschillende trainingsschema's volgen, maar populairste is Evy. Als je gaat Hardlopen met Evy kun je na het volgen van het 12 weken schema 5 kilometer lopen!. Door het gebruik van interval training kun je snel je conditie verbeteren, waardoor je je niet alleen fitter gaat voelen, ook nog eens gewicht gaat verliezen! Deze methode kan je natuurlijk ook combineren met voetbal, om zo je algehele conditie verder te verbeteren.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *