‘Real Madrid hoopt middenvelder elders te stallen; Engelse top meldt zich’ ?>

‘Real Madrid hoopt middenvelder elders te stallen; Engelse top meldt zich’

Dagelijks brengen wij u op de hoogte van het laatste nieuws over voetbal. Hierdoor bent u snel up to date van het laatste nieuws over voetbal!

Nieuwsbericht van bron VoetbalPrimeur: ‘Real Madrid hoopt middenvelder elders te stallen; Engelse top meldt zich’

Vandaag is er een bericht uitgekomen op VoetbalPrimeur. De onderwerp van het uitgekomen artikel is ‘Real Madrid hoopt middenvelder elders te stallen; Engelse top meldt zich’.

Het bericht dat is verschenen heeft de volgende inleiding:

Lucas Silva maakt zich op voor een vertrek bij Real Madrid. Na de komst van Internazionale-middenvelder Mateo Kovacic is er voor de jonge Braziliaan geen ruimte meer in het keurkorps van trainer Rafa Benitez. 

In het vervolg van het bericht afkomstig van VoetbalPrimeur wordt onder andere beschreven:

De 22-jarige Silva maakte in januari 2015 de overstap van Cruzeiro naar Real. Destijds betaalde de Spaanse grootmacht ongeveer vijftien miljoen euro voor de jeugdinternational. Een basisplaats zit er nog niet in voor Silva. Sterker nog, Benitez deed in de voorbereiding op het nieuwe seizoen amper een beroep op de controlerende middenvelder.

Het volledige bericht is te bekijken op de website van VoetbalPrimeur. Hier kunt u naast dit betreffende artikel ook andere interessante berichten met betrekking tot voetbal.

Algemene informatie over het spel voetbal

Voetbal is de populairste balsport waarbij 2 ploegen van elf sporters moeten proberen de speelbal in het doel van de tegenstander te krijgen. De voetbal mag met alle lichaamsdeel gespeeld worden, behalve met de armen en handen. In de praktijk wordt meestal met de voeten gevoetbald, het komt ook voor dat de bal met het hoofd wordt gekopt.Ook moet de bal op ieder moment beschikbaar blijven en mag niet worden geblokkerd door bij wijze van spreke op de voetbal te gaan liggen of deze te klemmen tussen de benen van de speler. Deze afspraken gelden niet voor de doelverdediger.Om goed te kunnen spelen op het voetbalveld, waarop meestal wordt gespeeld, dragen de voetballers speciaal gefabriceerde schoenen.

 
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *