Real Madrid hoopt op succes van PSV: ‘Dat zou geweldig nieuws zijn’ ?>

Real Madrid hoopt op succes van PSV: ‘Dat zou geweldig nieuws zijn’

Iedere dag brengen wij u op de hoogte van interessant nieuws met betrekking tot voetbal. Zo bent u altijd op de hoogte van het meest recente voetbalnieuws!

Nieuwsbericht van VoetbalZone: Real Madrid hoopt op succes van PSV: ‘Dat zou geweldig nieuws zijn’

Vandaag is er een artikel uitgekomen op de website VoetbalZone. De titel van het gepubliceerde bericht is Real Madrid hoopt op succes van PSV: ‘Dat zou geweldig nieuws zijn’.

Het bericht dat is verschenen heeft de volgende tekst als inleiding:

Real Madrid dreigt het seizoen zonder ook maar één prijs af te sluiten. De ploeg van Zinédine Zidane heeft een achterstand van twaalf punten op koploper Barcelona, werd om administratieve redenen uit het toernooi om de Copa del Rey gezet en dus blijft de Champions League als enige mogelijke prijs over. Álvaro Arbeloa kijkt met vertrouwen naar de komende duels.

Real Madrid bereikte ten koste van AS Roma de kwartfinales van het Europese toernooi en hoort vrijdag tijdens de loting wie de eerstvolgende tegenstander is. “We zijn voor niemand bang”, zo verzekerde de verdediger. “Als we tegen Bayern München of Barcelona moeten spelen, dan gaan we er gewoon voor. We voelen ons niet minder dan wie dan ook.”

In het vervolg van het artikel afkomstig van VoetbalZone wordt onder andere verteld:

Arbeloa werd ook gevraagd naar zijn mening over het duel tussen Atlético Madrid en PSV, dinsdagavond in het Vicente Calderón. Het eerste duel in Eindhoven eindigde doelpuntloos. “Atlético heeft een beter team. Als ze uitgeschakeld worden, zou dat geweldig nieuws zijn voor de rest van de kwartfinalisten”, zo erkende de 33-jarige verdediger.

Het complete artikel is te bekijken op de website van VoetbalZone. Hier kunt u naast dit betreffende bericht ook vele andere nieuwsitems gerelateerd aan voetbal.

Algemene informatie over de geschiedenis van voetbal

Voetbal is de meest populaire sport waarbij twee teams van 11 spelers moeten proberen de bal in het goal van de opponent te krijgen. De bal mag met ieder deel van het lichaam worden gespeeld, behalve met de handen of armen. In de praktijk wordt meestal met de voeten gespeeld, het gebeurd ook dat de bal met het hoofd wordt gekopt.Ook moet de bal te allen tijde beschikbaar blijven en mag niet worden afgeklemd door bijvoorbeeld op de bal te gaan liggen of deze vast te houden tussen de benen van de speler. Deze beperkingen gelden niet voor de doelverdediger.Om goed uit de voeten te kunnen op het veld, waarop meestal wordt gespeeld, dragen de voetballers speciaal gefabriceerde voetbalschoenen.

 
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *