‘Real Madrid wil showvoetballer óf snelheidsduivel van de hand doen’ ?>

‘Real Madrid wil showvoetballer óf snelheidsduivel van de hand doen’

Iedere dag bezorgen wij u op de hoogte van het laatste nieuws over voetbal. Hierdoor bent u altijd up-to-date van het laatste nieuws over voetbal!

Item van bron VoetbalZone: ‘Real Madrid wil showvoetballer óf snelheidsduivel van de hand doen’

Er is vandaag een artikel uitgekomen op de website VoetbalZone. De onderwerp van het gepubliceerde artikel is ‘Real Madrid wil showvoetballer óf snelheidsduivel van de hand doen’.

Het voetbal artikel dat is verschenen heeft de volgende inleiding:

De kans bestaat dat James Rodriguez of Isco aan zijn laatste maanden bij Real Madrid bezig is. Volgens de dinsdageditie van de sportkrant AS staat de Madrileense topclub welwillend tegenover de verkoop van Isco of James, indien in de zomermaanden een aantrekkelijk bod op één van de twee binnenkomt. Real Madrid had meer verwacht van het tweetal.

James en Rafael Benítez lagen elkaar totaal niet. Mede door blessureleed kwam hij niet verder dan 46,5 procent speeltijd onder de inmiddels ontslagen oefenmeester. De clubleiding had gehoopt dat de aanstelling van Zinédine Zidane en de afwezigheid van de geblesseerde Gareth Bale ervoor zou zorgen dat de Colombiaan weer zijn niveau zou halen uit zijn eerste seizoen in het Santiago Bernabéu, maar niets is minder waar. Ook de fans zijn het beu: de aankoop van tachtig miljoen euro werd zaterdag uitgefloten toen hij werd gewisseld tegen Atlético Madrid.

In het vervolg van het item afkomstig van VoetbalZone wordt het volgende verteld:

Real Madrid heeft ook andere redenen om James komende zomer uit te zwaaien. Nog nooit werd een voetballer op weg naar het trainingscomplex achtervolgd door politie (wegens te hard rijden, red.) en bovendien zorgde hij, volgens AS, in november voor verbazing door om een salarisverhoging te vragen. De Colombiaan wilde naar verluidt hetzelfde opstrijken als ploeggenoten als Sergio Ramos en Bale. Real Madrid staat zodoende open voor een zomerse aankoop, maar alleen als een formeel bod te mooi is om niet af te slaan.

Het complete item is te lezen op de site van VoetbalZone. Hier kunt u naast dit betreffende artikel ook vele andere nieuwsitems met betrekking tot voetbal.

Algemene informatie over de geschiedenis van voetbal

Voetbal is een wereldwijd populaire balsport waarbij twee ploegen van elf spelers moeten proberen de bal in het doel van de tegenstander te krijgen. De voetbal mag met alle lichaamsdeel gespeeld worden, met uitzondering van handen en/of armen. In de praktijk wordt bijna altijd met de voeten gespeeld, het komt ook voor dat de bal met het hoofd wordt gekopt.Ook dient de voetbal op ieder moment speelbaar blijven en mag niet worden gehinderd door bijvoorbeeld op de voetbal te gaan liggen of deze te klemmen tussen de benen van de speler. Deze beperkingen tellen niet voor de keeper.Om goed te kunnen spelen op het grasveld, waarop altijd wordt gevoetbald, dragen de voetballers speciaal gefabriceerde voetbalschoenen.

 
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *