Robben op de weg terug: "Ik kan tevreden zijn" ?>

Robben op de weg terug: "Ik kan tevreden zijn"

Iedere dag bezorgen wij u op de hoogte van het laatste nieuws over voetbal. Zo bent u altijd up-to-date van het meest recente nieuws uit de voetbalwereld!

Item van bron Goal.com: Robben op de weg terug: "Ik kan tevreden zijn"

Zojuist is er een nieuw artikel uitgekomen op de site Goal.com. De onderwerp van het gepubliceerde bericht is Robben op de weg terug: "Ik kan tevreden zijn".

Het voetbal artikel dat is gepubliceerd heeft de volgende inleiding:

Pep Guardiola heeft goed nieuws gekregen vanuit München. Arjen Robben is weer vol in training nadat hij hersteld is van een spierblessure.

Verderop in het bericht van Goal.com wordt het volgende verteld:

Het complete artikel is na te lezen op de website van Goal.com. Hier kunt u naast dit artikel ook andere interessante artikelen gerelateerd aan voetbal.

Meer informatie over voetbal

Voetbal is de populairste sport waarbij 2 ploegen van 11 sporters moeten proberen de speelbal in het goal van de opponent te krijgen. De bal mag met ieder lichaamsdeel worden gespeeld, behalve met de handen en/of armen. In werkelijkheid wordt bijna altijd met de voeten gevoetbald, het gebeurd ook dat de bal met het hoofd wordt gekopt.Ook dient de bal te allen tijde speelbaar blijven en mag niet worden geblokkerd door bijvoorbeeld op de voetbal te gaan liggen of deze te klemmen tussen de benen van de voetballer. Deze beperkingen gelden niet voor de doelverdediger.Om goed uit de voeten te kunnen op het voetbalveld, waarop altijd wordt gevoetbald, dragen de voetballers speciaal gefabriceerde voetbalschoenen.

 
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *