Robinho’s Guangzhou wint van Bayern ?>

Robinho’s Guangzhou wint van Bayern

Dagelijks bezorgen wij u op de hoogte van interessant nieuws over voetbal. Zo bent u altijd op de hoogte van het meest recente voetbalnieuws!

Bericht van Goal.com: Robinho’s Guangzhou wint van Bayern

Er is vandaag een bericht uitgekomen via de site Goal.com. De titel van het gepubliceerde bericht is Robinho’s Guangzhou wint van Bayern.

Het voetbal artikel dat is verschenen begint als volgt:

Guangzhou Evergrande heeft in Azië een vriendschappelijke wedstrijd tegen Bayern München gewonnen na strafschoppen. Robinho vierde zijn debuut.

Bayern München toert door Azië in de voorbereiding op het nieuwe seizoen in de Bundesliga. De club werd door een Chinees sterrenteam pijnlijk op de plaats gezet. Robinho, een gloednieuwe aanwinst van Guangzhou, was een van de uitblinkers tegen Bayern.

Verderop in het item afkomstig van Goal.com wordt het volgende verteld:

Wie er met de winst vandoor zou gaan, kwam uiteindelijk op strafschoppen aan. Daarin miste Thomas Müller een beslissende strafschop voor de Duitse grootmacht.

Het complete item is te bekijken op de site van Goal.com. Hier kunt u naast dit betreffende bericht ook vele andere nieuwsitems met betrekking tot voetbal.

Meer informatie over het ontstaan van voetbal

Voetbal is de meest gespeelde sport waarbij 2 ploegen bestaande uit 11 spelers moeten proberen de speelbal in het goal van de opponent te krijgen. De speelbal mag met ieder lichaamsdeel gespeeld worden, met uitzondering van armen en handen. In de praktijk wordt vooral met de voeten gespeeld, het komt ook voor dat de voetbal met het hoofd wordt gekopt.Ook moet de voetbal op ieder moment speelbaar blijven en mag niet worden gehinderd door bij wijze van spreke op de bal te gaan liggen of deze vast te houden tussen de benen van de voetballer. Deze regels gelden niet voor de keeper.Om goed uit de voeten te kunnen op het grasveld, waarop meestal wordt gevoetbald, dragen de spelers speciaal gefabriceerde schoenen.

 
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *