"Kom nou! Laat me mijn benen even rust geven" ?>

"Kom nou! Laat me mijn benen even rust geven"

Dagelijks bezorgen wij u op de hoogte van belangrijk nieuws over voetbal. Op deze manier bent u altijd op de hoogte van het meest recente nieuws over voetbal!

Bericht van bron VoetbalPrimeur: Ronaldo laat wedstrijd schieten: "Kom nou! Laat me mijn benen even rust geven"

Er is vandaag een nieuw artikel uitgekomen op VoetbalPrimeur. De titel van het uitgekomen bericht is Ronaldo laat wedstrijd schieten: "Kom nou! Laat me mijn benen even rust geven".

Het bericht dat is gepubliceerd heeft de volgende inleiding:

Cristiano Ronaldo laat de vriendschappelijke interland van donderdag tussen Portugal en Engeland aan zich voorbij gaan. De Real Madrid-aanvaller heeft even rust nodig.

Ronaldo stond zaterdag nog honderdtwintig minuten op het veld tijdens de Champions League-finale tegen Atlético Madrid en oogde niet fit tijdens die wedstrijd. De wedstrijd tegen Engeland wil hij dan ook niet spelen. "Nee, kom nou! Laat me mijn benen even rust geven. Ik neem nu de tijd om te genieten van het winnen van de Champions League en daarna heb ik zes dagen om me voor te bereiden op het EK", wordt Ronaldo geciteerd door Voetbal International.

Verderop in het artikel oorspronkelijk van VoetbalPrimeur wordt het volgende beschreven:

"Ik ben ontzettend moe. Ik heb meer dan 4.000 minuten gespeeld dit seizoen en was opnieuw de speler met de meeste speeltijd bij Real Madrid. Dat betekent veel voor mij, want het bewijst dat ik nog steeds goed ben. Ik voel me fysiek en mentaal ook sterk. Natuurlijk ben ik nu moe, maar ik ben nog steeds fit. Zoals ik altijd fit ben", aldus de Portugese sterspeler.

Het complete item is te bekijken op de site van VoetbalPrimeur. Hier kunt u naast dit betreffende bericht ook andere interessante nieuwsitems over voetbal.

Meer informatie over het spel voetbal

Voetbal is de meest populaire sport waarbij 2 teams van elf sporters moeten proberen de voetbal in het doel van de opponent te krijgen. De bal mag met alle lichaamsdeel gespeeld worden, met uitzondering van armen en handen. In werkelijkheid wordt vooral met de voeten gevoetbald, het komt ook voor dat de bal met het hoofd wordt gekopt.Ook moet de voetbal op ieder moment speelbaar blijven en mag niet worden geblokkerd door bijvoorbeeld op de bal te gaan liggen of deze te klemmen tussen de benen van de speler. Deze afspraken gelden niet voor de doelverdediger.Om goed te kunnen spelen op het veld, waarop altijd wordt gespeeld, dragen de spelers speciale voetbalschoenen.

 
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *