Ronaldo schrijft geschiedenis bij Real Madrid: ‘Dit kan niemand negeren’ ?>

Ronaldo schrijft geschiedenis bij Real Madrid: ‘Dit kan niemand negeren’

Iedere dag bezorgen wij u op de hoogte van belangrijk nieuws over voetbal. Op deze manier bent u altijd up to date van het laatste nieuws over voetbal!

Artikel van bron VoetbalZone: Ronaldo schrijft geschiedenis bij Real Madrid: ‘Dit kan niemand negeren’

Zojuist is er een nieuw bericht uitgekomen via de site VoetbalZone. De naam van het gepubliceerde bericht is Ronaldo schrijft geschiedenis bij Real Madrid: ‘Dit kan niemand negeren’.

Het bericht dat is verschenen heeft de volgende inleiding:

Real Madrid boekte zaterdag een uitstekende 0-6 overwinning op Espanyol. Normaliter wil Rafael Benítez het na afloop alleen over de teamprestatie hebben, maar de trainer kon niet anders dan stilstaan bij de uitmuntende wedstrijd van Cristiano Ronaldo. De sterspeler nam vijf goals voor zijn rekening en mag zich inmiddels ook topscorer aller tijden van Real in de Primera División noemen.

Ronaldo was in 203 competitieduels goed voor liefst 230 treffers. Clubicoon Raúl had 550 Primera División-wedstrijden nodig om tot 228 doelpunten te komen. "Als we op zo’n manier winnen heb ik het graag over het team, maar niemand kan de vijf treffers van Ronaldo negeren", vertelde Benítez na afloop. "En dan heb ik nog niets eens over de kansen die niet in een doelpunt eindigden. De cijfers spreken voor zich."

In het vervolg van het bericht afkomstig van VoetbalZone wordt het volgende verteld:

"Cristiano heeft een plek in de geschiedenis van Real Madrid. We hopen dat hij nog veel meer doelpunten gaat maken, dat is alleen maar goed voor de club." Ronaldo was pas zaterdag in staat om zijn eerste doelpunten van het seizoen te maken. Luka Modric maakte zich geen zorgen. "Iedereen weet waar hij toe in staat is. Het is altijd een kwestie van tijd." Pepe deelde de mening van de Kroaat. "Ook al hij niet scoort, is hij belangrijk voor ons. Espanyol heeft een goed team, maar als Ronaldo zijn dag heeft…"

Het volledige item is te lezen op de website van VoetbalZone. Hier kunt u naast dit betreffende bericht ook andere interessante berichten gerelateerd aan voetbal.

Algemene informatie over het ontstaan van voetbal

Voetbal is de meest gespeelde balsport waarbij twee ploegen bestaande uit elf atleten moeten proberen de bal in het goal van de opponent te krijgen. De voetbal mag met ieder lichaamsdeel gespeeld worden, behalve met de armen en handen. In de praktijk wordt bijna altijd met de voet gespeeld, het komt ook voor dat de voetbal met het hoofd wordt gekopt.Ook dient de bal op ieder moment beschikbaar blijven en mag niet worden geblokkerd door bij wijze van spreke op de bal te gaan liggen of deze te klemmen tussen de benen van de speler. Deze afspraken tellen niet voor de keeper.Om goed uit de voeten te kunnen op het veld, waarop altijd wordt gespeeld, dragen de spelers speciaal gefabriceerde voetbalschoenen.

 
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *