‘Rutten wil nieuwe club van kwaliteitsimpuls voorzien en Utrecht van duo beroven’ ?>

‘Rutten wil nieuwe club van kwaliteitsimpuls voorzien en Utrecht van duo beroven’

Iedere dag bezorgen wij u op de hoogte van interessant nieuws over voetbal. Zo bent u snel op de hoogte van het meest recente nieuws uit de voetbalwereld!

Item van bron VoetbalPrimeur: ‘Rutten wil nieuwe club van kwaliteitsimpuls voorzien en Utrecht van duo beroven’

Er is vandaag een bericht uitgekomen op de website VoetbalPrimeur. De titel van het uitgekomen artikel is ‘Rutten wil nieuwe club van kwaliteitsimpuls voorzien en Utrecht van duo beroven’.

Het bericht dat is verschenen heeft de volgende inleiding:

De kans is aanwezig dat niet alleen Ruud Boymans maar ook Nacer Barazite vertrekt bij FC Utrecht. Dat meldt Voetbal International. Vanuit het Midden Oosten en Turkije is er concrete belangstelling getoond in Barazite.

Alexander Bursac, de zaakwaarnemer van de aanvallende middenvelder annex aanvaller, gaat donderdag op pad voor zijn cliënt om te praten over een mogelijke transfer. Al Shabab uit Dubai, dat ook Boymans naar verluidt al heeft vastgelegd, zou een gegadigde zijn voor Barazite. Fred Rutten is daar aan het werk gegaan, terwijl Eric Viscaal als technisch directeur verbonden is aan Al Shabab.

Verderop in het bericht oorspronkelijk van VoetbalPrimeur wordt het volgende verteld:

Bursac wil niet aangeven met welke club hij praat over Barazite. De kans is groot dat hij vertrekt. "Alleen als FC Utrecht en Nacer onder goede voorwaarden akkoord geven, anders zal hij zich voor honderd procent inzetten voor Utrecht", benadrukt de zaakwaarnemer. Barazite moet geld kosten, aangezien hij nog een contract tot medio 2017 heeft. Tot een contractverlenging kwam het niet.

Het volledige bericht is te lezen op de website van VoetbalPrimeur. Hier kunt u naast dit betreffende bericht ook vele andere berichten met betrekking tot voetbal.

Algemene informatie over het spel voetbal

Voetbal is de populairste sport waarbij twee ploegen van elf atleten moeten proberen de voetbal in het goal van de opponent te krijgen. De speelbal mag met ieder lichaamsdeel gespeeld worden, behalve met de handen of armen. In werkelijkheid wordt meestal met de voet gespeeld, het komt ook voor dat de voetbal met het hoofd wordt gekopt.Ook moet de bal altijd speelbaar blijven en mag niet worden geblokkerd door bijvoorbeeld op de bal te gaan liggen of deze te klemmen tussen de benen van de speler. Deze regels gelden niet voor de doelman.Om goed uit de voeten te kunnen op het grasveld, waarop altijd wordt gevoetbald, dragen de spelers speciale schoenen.

 
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *