‘Schandalige’ taferelen in Frankrijk: ‘De UEFA is veel te zachtaardig’ ?>

‘Schandalige’ taferelen in Frankrijk: ‘De UEFA is veel te zachtaardig’

Iedere dag brengen wij u op de hoogte van het laatste nieuws met betrekking tot voetbal. Hierdoor bent u snel up to date van het heetste nieuws over voetbal!

Artikel van VoetbalPrimeur: ‘Schandalige’ taferelen in Frankrijk: ‘De UEFA is veel te zachtaardig’

Zojuist is er een artikel uitgekomen via de site VoetbalPrimeur. De onderwerp van het uitgekomen bericht is ‘Schandalige’ taferelen in Frankrijk: ‘De UEFA is veel te zachtaardig’.

Het voetbal bericht dat is gepubliceerd begint als volgt:

Voor de in Nederland geliefde Barry Hughes is de EK-kraker van donderdagmiddag tussen Engeland en Wales een speciale. Als geboren Welshmen staat de 78-jarige oud-trainer uiteraard achter zijn land en dicht hij Wales ook kansen toe. Ook al vindt Hughes dat Engeland niet meer mee had mogen doen.

Hughes doelt vanzelfsprekend op de rellende Engelsen en Russen. "De UEFA had Engeland, en ook Rusland, weg moeten sturen. Schandalig", zegt Hughes in het Algemeen Dagblad. "Maar de UEFA zegt dan: als ‘t nog één keer gebeurt… Veel te zachtaardig", is Hughes duidelijk.

Verderop in het artikel oorspronkelijk van VoetbalPrimeur wordt onder andere verteld:

Wales is tegen Engeland de underdog. "Natuurlijk heeft Wales een kans, zo geweldig vond ik Engeland niet. Bij winst kunnen ze tevreden zijn, want dan ben je al door", redeneert Hughes. "Verliezen ze, dan moeten ze nog voluit tegen Rusland. En dat is geen makkie."

Het volledige item is te lezen op de website van VoetbalPrimeur. Hier kunt u naast dit betreffende artikel ook vele andere nieuwsitems met betrekking tot voetbal.

Meer informatie over het ontstaan van voetbal

Voetbal is een wereldwijd populaire sport waarbij 2 ploegen van 11 spelers moeten proberen de voetbal in het goal van de opponent te krijgen. De voetbal mag met ieder deel van het lichaam worden gespeeld, behalve met de handen of armen. In werkelijkheid wordt bijna altijd met de voet gevoetbald, het gebeurd ook dat de bal met het hoofd wordt gekopt.Ook dient de bal op ieder moment beschikbaar blijven en mag niet worden gehinderd door bij wijze van spreke op de voetbal te gaan liggen of deze vast te houden tussen de benen van de voetballer. Deze beperkingen gelden niet voor de doelman.Om goed uit de voeten te kunnen op het grasveld, waarop altijd wordt gespeeld, dragen de spelers speciaal gefabriceerde voetbalschoenen.

 
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *