Schweinsteiger pareert: ‘Hij was 32 toen hij naar de VS ging, ik ben pas 30’ ?>

Schweinsteiger pareert: ‘Hij was 32 toen hij naar de VS ging, ik ben pas 30’

Iedere dag brengen wij u op de hoogte van belangrijk nieuws met betrekking tot voetbal. Op deze manier bent u altijd up to date van het heetste voetbalnieuws!

Artikel van VoetbalZone: Schweinsteiger pareert: ‘Hij was 32 toen hij naar de VS ging, ik ben pas 30’

Er is vandaag een bericht uitgekomen via de website VoetbalZone. De titel van het gepubliceerde artikel is Schweinsteiger pareert: ‘Hij was 32 toen hij naar de VS ging, ik ben pas 30’.

Het bericht dat is verschenen begint als volgt:

Er zijn twijfels of Bastian Schweinsteiger nog goed genoeg is voor het allerhoogste niveau, met name in Duitsland. Franz Beckenbauer noemde de keuze van de middenvelder om Bayern München te verruilen voor Manchester United onlangs ‘dapper’ en uitte daarmee meteen kritiek. "Een overstap naar de Major League Soccer had me logischer geleken", zei de Duitse voetbalicoon.

Schweini wordt op 1 augustus 31 jaar en is volgens de erevoorzitter van Bayern misschien al wel over zijn top heen. "Ik wens hem het beste en hoop dat hij het Duitse voetbal goed vertegenwoordigt in Engeland. Dat is nog niet veel spelers gelukt. Hij moet er in ieder geval voor zorgen dat hij weer helemaal fit wordt. In Engeland moet hij zich namelijk weer helemaal opnieuw bewijzen."

In het vervolg van het artikel afkomstig van VoetbalZone wordt het volgende verteld:

De speler kan weinig met de kritiek. "Toen Beckenbauer naar de Verenigde Staten ging was hij 32, ik ben 30. Ik zie dit als een uitdaging. Vorig jaar was zwaar vanwege het WK en de blessure aan mijn knie, maar daarna heb ik nergens last van gehad. Als je iets ouder wordt heb je soms iets meer tijd nodig om te herstellen, maar dat is normaal. Ik heb echter veel ervaring op het hoogste niveau. Dat is altijd een voordeel", besluit Schweinsteiger.

Het volledige item is na te lezen op de site van VoetbalZone. Hier kunt u naast dit bericht ook andere interessante berichten gerelateerd aan voetbal.

Algemene informatie over de geschiedenis van voetbal

Voetbal is de populairste balsport waarbij twee ploegen van 11 spelers moeten proberen de speelbal in het goal van de opponent te krijgen. De voetbal mag met alle lichaamsdeel gespeeld worden, met uitzondering van armen en handen. In werkelijkheid wordt bijna altijd met de voeten gevoetbald, het gebeurd ook dat de bal met het hoofd wordt gekopt.Ook dient de bal altijd speelbaar blijven en mag niet worden gehinderd door bijvoorbeeld op de voetbal te gaan liggen of deze te klemmen tussen de benen van de voetballer. Deze beperkingen gelden niet voor de doelman.Om goed uit de voeten te kunnen op het voetbalveld, waarop altijd wordt gespeeld, dragen de voetballers speciaal gefabriceerde voetbalschoenen.

 
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *