Tannane van de hemel naar de hel in Frankrijk: seizoen voorbij voor aanvaller ?>

Tannane van de hemel naar de hel in Frankrijk: seizoen voorbij voor aanvaller

Iedere dag bezorgen wij u op de hoogte van interessant nieuws over voetbal. Hierdoor bent u altijd up to date van het heetste voetbalnieuws!

Artikel van bron VoetbalPrimeur: Tannane van de hemel naar de hel in Frankrijk: seizoen voorbij voor aanvaller

Er is vandaag een artikel uitgekomen via de site VoetbalPrimeur. De onderwerp van het uitgekomen bericht is Tannane van de hemel naar de hel in Frankrijk: seizoen voorbij voor aanvaller.

Het artikel dat is verschenen begint als volgt:

Aan het eerste halfjaar van Oussama Tannane bij Saint-Étienne is een abrupt einde gekomen. De buitenspeler is vier weken uit de roulatie door een enkelblessure. Daarmee kan hij een streep zetten door de restant van het seizoen.

Tannane liep de kwetsuur zondag op in de competitiewedstrijd van Saint-Étienne tegen Lorient. De oud-speler van sc Heerenveen en Heracles Almelo ging vijf minuten voor tijd naar de kant vanwege enkelklachten. Zijn ploeg won het duel voor eigen publiek wel met 2-0. Uit onderzoek is inmiddels gebleken dat de 22-jarige aanvaller een scheurtje in zijn bot heeft.

Verderop in het artikel afkomstig van VoetbalPrimeur wordt het volgende beschreven:

Tannane verruilde Heracles Almelo afgelopen winter voor de club uit de Ligue 1. Daar ging het de Marokkaan voor de wind, liet hij eerder op de dag weten. In dertien wedstrijden voor Saint-Étienne was hij goed voor drie goals en drie assists. "Ik ben geen jongen van een balletje terug. Ik ga voor die actie", vertelde hij aan Voetbal International.

Het volledige artikel is te bekijken op de website van VoetbalPrimeur. Hier leest u naast dit artikel ook vele andere artikelen gerelateerd aan voetbal.

Algemene informatie over voetbal

Voetbal is de meest gespeelde sport waarbij twee ploegen van 11 spelers moeten proberen de voetbal in het doel van de opponent te krijgen. De voetbal mag met ieder deel van het lichaam worden gespeeld, met uitzondering van armen en handen. In de praktijk wordt vooral met de voeten gevoetbald, het komt ook voor dat de bal met het hoofd wordt gekopt.Ook moet de voetbal te allen tijde bespeelbaar blijven en mag niet worden afgeklemd door bijvoorbeeld op de voetbal te gaan liggen of deze te klemmen tussen de benen van de voetballer. Deze afspraken tellen niet voor de doelman.Om goed uit de voeten te kunnen op het veld, waarop meestal wordt gespeeld, dragen de voetballers speciaal gefabriceerde voetbalschoenen.

 
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *