RVC stelt mening over Van Geel bij ?>

RVC stelt mening over Van Geel bij

Iedere dag bezorgen wij u op de hoogte van belangrijk nieuws met betrekking tot voetbal. Zo bent u altijd op de hoogte van het laatste nieuws over voetbal!

Item van bron VoetbalPrimeur: ‘Stammenstrijd barst los bij Feyenoord: rvc stelt mening over Van Geel bij’

Er is vandaag een nieuw bericht uitgekomen op de site VoetbalPrimeur. De onderwerp van het uitgekomen artikel is ‘Stammenstrijd barst los bij Feyenoord: rvc stelt mening over Van Geel bij’.

Het artikel dat is verschenen begint als volgt:

Hoewel Feyenoord zondag en maandag feestvierde na de bekerwinst, is het onrustig binnen de muren van De Kuip. Reden is de positie van technisch directeur Martin van Geel. De vijf leden van de raad van commissarissen zitten niet meer op een lijn.

Intern is bij Feyenoord een heftige stammenstrijd losgebarsten, schrijft het Algemeen Dagblad. Eerder deze maand wilde de voltallige rvc Van Geel de laan uitsturen, maar die opinie is veranderd. Er is geen meerderheid meer voor een vertrek van Van Geel.

Verderop in het item van VoetbalPrimeur wordt onder andere beschreven:

De meerderheid vindt tóch dat Van Geel goed werk levert bij Feyenoord. De bekerwinst van zondag is daar een bevestiging van. Door de switch staat Feyenoord voor een bestuurscrisis. Om die te voorkomen moet de huidige patstelling doorbroken worden. Daarbij speelt de toekomst van Van Geel bij Feyenoord een cruciale rol.

Het complete artikel is te lezen op de website van VoetbalPrimeur. Hier kunt u naast dit betreffende artikel ook andere interessante nieuwsitems over voetbal.

Meer informatie over het ontstaan van voetbal

Voetbal is een wereldwijd populaire sport waarbij 2 ploegen van elf sporters moeten proberen de voetbal in het doel van de opponent te krijgen. De speelbal mag met ieder deel van het lichaam worden gespeeld, met uitzondering van armen en handen. In de praktijk wordt meestal met de voet gevoetbald, het komt ook voor dat de voetbal met het hoofd wordt gekopt.Ook dient de bal op ieder moment bespeelbaar blijven en mag niet worden geblokkerd door bijvoorbeeld op de bal te gaan liggen of deze vast te houden tussen de benen van de voetballer. Deze beperkingen tellen niet voor de doelverdediger.Om goed te kunnen spelen op het grasveld, waarop meestal wordt gespeeld, dragen de spelers speciaal gefabriceerde schoenen.

 
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *