Op Zorya na allemaal Champions League-waardig ?>

Op Zorya na allemaal Champions League-waardig

Iedere dag bezorgen wij u op de hoogte van belangrijk nieuws over voetbal. Op deze manier bent u snel op de hoogte van het heetste nieuws over voetbal!

Item van VoetbalPrimeur: Sterke Feyenoord-poule: "Op Zorya na allemaal Champions League-waardig"

Vandaag is er een nieuw bericht uitgekomen op de site VoetbalPrimeur. De titel van het uitgekomen artikel is Sterke Feyenoord-poule: "Op Zorya na allemaal Champions League-waardig".

Het artikel dat is gepubliceerd heeft de volgende tekst als inleiding:

In de Europa League is het een weerzien van bekenden in de poule van Feyenoord. Bij Fenerbahçe lopen met Dick Advocaat, Mario Been, Cor Pot en Robin van Persie vier mensen met een Feyenoord-verleden rond.

"Ik denk dat het een geweldige loting is", zegt Pot, assistent-trainer bij Fenerbahçe, in gesprek met RTV Rijnmond. "Eigenlijk zijn het naast Zorya Luhansk allemaal Champions League-waardige clubs. Al moet je voor Zorya Luhansk ook uitkijken. Het is een zware loting. Het is natuurlijk erg leuk, omdat Robin van Persie, Dick Advocaat, Mario Been en ik een Feyenoord-achtergrond hebben."

Verderop in het artikel afkomstig van VoetbalPrimeur wordt het volgende verteld:

Manchester United is de absolute topfavoriet, vindt Pot. "Als je tegen Manchester United een puntje zou kunnen pakken heb je het al goed gedaan", aldus de assistent, die een gelukkige en fitter wordende Robin van Persie in Istanbul ziet. "Robin is hartstikke blij dat wij zijn gekomen en hij heeft er echt plezier in. Zondag viel hij goed in en afgelopen donderdag heeft hij tegen Grashoppers 65 minuten gespeeld. Het gaat gelukkig goed met hem."

Het volledige item is na te lezen op de site van VoetbalPrimeur. Hier kunt u naast dit bericht ook andere interessante artikelen met betrekking tot voetbal.

Meer informatie over voetbal

Voetbal is de meest gespeelde balsport waarbij 2 teams bestaande uit 11 spelers moeten proberen de voetbal in het doel van de tegenstander te krijgen. De speelbal mag met alle deel van het lichaam worden gespeeld, met uitzondering van handen of armen. In de praktijk wordt bijna altijd met de voet gespeeld, het komt ook voor dat de bal met het hoofd wordt gekopt.Ook moet de bal altijd bespeelbaar blijven en mag niet worden afgeklemd door bij wijze van spreke op de bal te gaan liggen of deze te klemmen tussen de benen van de voetballer. Deze afspraken gelden niet voor de doelman.Om goed uit de voeten te kunnen op het grasveld, waarop altijd wordt gespeeld, dragen de voetballers speciale schoenen.

 
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *