‘Straks kunnen 25.000 mensen niet meer naar FC Twente, willen ze dat?’ ?>

‘Straks kunnen 25.000 mensen niet meer naar FC Twente, willen ze dat?’

Dagelijks bezorgen wij u op de hoogte van het laatste nieuws over voetbal. Op deze manier bent u altijd up-to-date van het laatste nieuws uit de voetbalwereld!

Bericht van VoetbalZone: ‘Straks kunnen 25.000 mensen niet meer naar FC Twente, willen ze dat?’

Zojuist is er een nieuw artikel uitgekomen op de website VoetbalZone. De naam van het uitgekomen artikel is ‘Straks kunnen 25.000 mensen niet meer naar FC Twente, willen ze dat?’.

Het voetbal bericht dat is gepubliceerd begint als volgt:

Bert van Oostveen kondigde woensdag aan dat het voortbestaan van FC Twente aan een zijden draadje hangt. Voor de zoveelste keer het afgelopen jaar kwamen er nieuwe lijken uit de kast van volgens de directeur betaald voetbal van de KNVB is het nu echt erop of eronder. Hij zette daarmee heel wat kwaad bloed in Enschede en omstreken.

“Ik volg de social media ook en nu krijgt de boodschapper er van langs, maar ik wil geen verstoppertje spelen”, reageert hij in TC Tubantia. “Draai het eens om! Wat als over drie maanden de stekker er uit gaat? Dan zegt iedereen: ‘Waarom heb je toen niet verteld hoe ernstig de situatie was? Want dan hadden we nog wat kunnen doen.’ Ik wil de mensen in Twente wakker schudden en de druk opvoeren op mensen als Van der Laan, Munsterman en Trebbe.”

In het vervolg van het item van VoetbalZone wordt onder andere beschreven:

De drie zullen voor vrijdag het crediteurenakkoord moeten ondertekenen, wil de club kans houden om voort te blijven bestaan. “Zij willen het toch niet op hun geweten hebben dat 25.000 mensen straks niet meer naar FC Twente kunnen gaan? De mensen over wie we het hebben, hebben tien jaar de mond vol gehad over maatschappelijke betrokkenheid”, vervolgt Van Oosteen. “Die moeten ze nu maar eens gaan tonen. Die morele verplichting hebben ze. FC Twente is een bolwerk dat in de eredivisie thuishoort, en het gaat me aan het hart, maar ik vrees het ergste voor de toekomst.”

Het complete artikel is te lezen op de site van VoetbalZone. Hier kunt u naast dit bericht ook andere interessante nieuwsitems met betrekking tot voetbal.

Meer informatie over het spel voetbal

Voetbal is de meest populaire balsport waarbij 2 ploegen bestaande uit 11 spelers moeten proberen de bal in het doel van de tegenstander te krijgen. De voetbal mag met alle deel van het lichaam gespeeld worden, behalve met de armen en handen. In de praktijk wordt bijna altijd met de voeten gevoetbald, het gebeurd ook dat de bal met het hoofd wordt gekopt.Ook moet de bal op ieder moment beschikbaar blijven en mag niet worden gehinderd door bij wijze van spreke op de voetbal te gaan liggen of deze vast te houden tussen de benen van de voetballer. Deze regels gelden niet voor de doelman.Om goed te kunnen spelen op het veld, waarop meestal wordt gevoetbald, dragen de voetballers specicaal ontwikkelde schoenen.

 
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *