‘Tegen Barcelona en Real Madrid is PSV kansloos, maar niet tegen Atlético’ ?>

‘Tegen Barcelona en Real Madrid is PSV kansloos, maar niet tegen Atlético’

Dagelijks brengen wij u op de hoogte van interessant nieuws met betrekking tot voetbal. Op deze manier bent u snel up to date van het meest recente nieuws over voetbal!

Nieuwsbericht afkomstig van VoetbalZone: ‘Tegen Barcelona en Real Madrid is PSV kansloos, maar niet tegen Atlético’

Er is vandaag een nieuw artikel uitgekomen via de site VoetbalZone. De onderwerp van het gepubliceerde artikel is ‘Tegen Barcelona en Real Madrid is PSV kansloos, maar niet tegen Atlético’.

Het artikel dat is verschenen begint als volgt:

PSV wist de eerste vier competitiewedstrijden van dit kalenderjaar allemaal te winnen en zit duidelijk lekker in zijn vel. De ploeg van Phillip Cocu heeft de koppositie overgenomen van Ajax en kijkt al uit naar de eerste Champions League-ontmoeting met Atlético Madrid, die voor later deze maand op het programma staat. De vraag is of PSV voor een stunt kan zorgen.

Atlético is weliswaar een titelkandidaat in de sterke Primera División, maar Arno Vermeulen ziet wel kansen voor PSV: “Tegen Barcelona en Real Madrid is PSV kansloos, maar niet tegen Atlético Madrid”, zei hij bij de NOS. “Die hebben met Antoine Griezmann één goede speler. Aan één goal in twee wedstrijden kan PSV genoeg hebben om door te gaan."

In het vervolg van het artikel afkomstig van VoetbalZone wordt het volgende verteld:

Atlético bood afgelopen zaterdag nog goed tegenstand tegen Barcelona, maar moest na twee rode kaarten toch het hoofd buigen (2-1) en heeft nu drie punten minder dan de koploper, die bovendien nog een wedstrijd tegoed heeft. PSV speelt op 24 februari eerst thuis tegen Atlético; op 15 maart is vervolgens de return in het Vicente Calderón.

Het complete artikel is te bekijken op de website van VoetbalZone. Hier leest u naast dit artikel ook vele andere nieuwsitems over voetbal.

Algemene informatie over de geschiedenis van voetbal

Voetbal is de meest gespeelde balsport waarbij twee ploegen bestaande uit elf sporters moeten proberen de voetbal in het goal van de opponent te krijgen. De voetbal mag met ieder lichaamsdeel gespeeld worden, behalve met de handen en/of armen. In de praktijk wordt meestal met de voeten gespeeld, het komt ook voor dat de voetbal met het hoofd wordt gekopt.Ook dient de voetbal altijd bespeelbaar blijven en mag niet worden geblokkerd door bij wijze van spreke op de voetbal te gaan liggen of deze vast te houden tussen de benen van de speler. Deze beperkingen tellen niet voor de keeper.Om goed uit de voeten te kunnen op het grasveld, waarop altijd wordt gespeeld, dragen de voetballers specicaal ontwikkelde schoenen.

 
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *