Teruggekeerde Robben zet de deur naar Oranje op een kier ?>

Teruggekeerde Robben zet de deur naar Oranje op een kier

Dagelijks brengen wij u op de hoogte van belangrijk nieuws over voetbal. Op deze manier bent u snel op de hoogte van het heetste voetbalnieuws!

Item van VoetbalCentraal: Teruggekeerde Robben zet de deur naar Oranje op een kier

Vandaag is er een nieuw bericht uitgekomen via VoetbalCentraal. De onderwerp van het uitgekomen bericht is Teruggekeerde Robben zet de deur naar Oranje op een kier .

Het artikel dat is gepubliceerd heeft de volgende inleiding:

Arjen Robben keerde maandag terug op het trainingsveld van Bayern München. Het midweekse Champions League-duel met Dinamo Zagreb komt te vroeg, maar wellicht is de blessuregevoelige vleugelspits op tijd fit voor het topduel met Borussia Dortmund van aanstaande zondag.

Robben raakte geblesseerd in het EK-kwalificatieduel met IJsland, op 3 september in de Amsterdam ArenA. Bondscoach Danny Blind nam hem dan ook niet op in de voorlopige selectie voor de wedstrijden tegen Kazachstan (10 oktober) en Tsjechië (13 oktober). Vrijdag volgt de definitieve selectie van het Nederlands elftal.

Het complete artikel is na te lezen op de website van VoetbalCentraal. Hier kunt u naast dit bericht ook andere interessante artikelen gerelateerd aan voetbal.

Meer informatie over het spel voetbal

Voetbal is de meest gespeelde sport waarbij 2 teams van elf spelers moeten proberen de speelbal in het doel van de opponent te krijgen. De bal mag met ieder lichaamsdeel worden gespeeld, met uitzondering van handen of armen. In de praktijk wordt vooral met de voeten gevoetbald, het komt ook voor dat de bal met het hoofd wordt gekopt.Ook dient de bal altijd bespeelbaar blijven en mag niet worden afgeklemd door bijvoorbeeld op de bal te gaan liggen of deze vast te houden tussen de benen van de speler. Deze beperkingen gelden niet voor de keeper.Om goed te kunnen spelen op het veld, waarop altijd wordt gespeeld, dragen de spelers speciaal gefabriceerde schoenen.

 
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *