"Toen ik mijn bankrekening bekeek en zag dat de helft weg was, heb ik gevloekt" ?>

"Toen ik mijn bankrekening bekeek en zag dat de helft weg was, heb ik gevloekt"

Dagelijks bezorgen wij u op de hoogte van interessant nieuws met betrekking tot voetbal. Op deze manier bent u altijd op de hoogte van het heetste nieuws uit de voetbalwereld!

Nieuwsbericht van bron VoetbalPrimeur: "Toen ik mijn bankrekening bekeek en zag dat de helft weg was, heb ik gevloekt"

Zojuist is er een nieuw artikel uitgekomen op de website VoetbalPrimeur. De onderwerp van het gepubliceerde bericht is "Toen ik mijn bankrekening bekeek en zag dat de helft weg was, heb ik gevloekt".

Het voetbal artikel dat is gepubliceerd begint als volgt:

Ooit gold Yassine El Ghanassy als een van de grootste talenten van België, maar door enkele verkeerde carrièrekeuzes belandde hij op een zijspoor. "Op een gegeven moment ben ik zelfs begonnen te zuipen."

Verderop in het bericht oorspronkelijk van VoetbalPrimeur wordt het volgende beschreven:

Nadat El Ghanassy zeven jaar geleden doorbrak bij AA Gent, stonden de grote clubs in de rij. Het werden uiteindelijk mislukte avonturen bij West Bromwich Albion, sc Heerenveen en Al Ain. Bij het Noorse Stabaek ging het dit jaar wat beter, maar momenteel zit de aanvaller nog wel zonder club. Toch bevindt hij zich niet meer in een dip.

Het volledige bericht is te lezen op de website van VoetbalPrimeur. Hier leest u naast dit betreffende bericht ook andere interessante nieuwsitems over voetbal.

Meer informatie over de geschiedenis van voetbal

Voetbal is de populairste sport waarbij twee teams bestaande uit elf spelers moeten proberen de bal in het doel van de tegenstander te krijgen. De voetbal mag met ieder lichaamsdeel worden gespeeld, met uitzondering van armen en handen. In de praktijk wordt vooral met de voet gevoetbald, het gebeurd ook dat de bal met het hoofd wordt gekopt.Ook moet de voetbal op ieder moment bespeelbaar blijven en mag niet worden afgeklemd door bij wijze van spreke op de voetbal te gaan liggen of deze te klemmen tussen de benen van de voetballer. Deze regels tellen niet voor de doelman.Om goed te kunnen spelen op het voetbalveld, waarop altijd wordt gevoetbald, dragen de spelers specicaal ontwikkelde voetbalschoenen.

 
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *