Totale en torenhoge transfersom van Memphis gelekt: ‘PSV krijgt nog geld’ ?>

Totale en torenhoge transfersom van Memphis gelekt: ‘PSV krijgt nog geld’

Iedere dag brengen wij u op de hoogte van interessant nieuws met betrekking tot voetbal. Zo bent u snel op de hoogte van het heetste nieuws over voetbal!

Bericht afkomstig van VoetbalPrimeur: Totale en torenhoge transfersom van Memphis gelekt: ‘PSV krijgt nog geld’

Er is vandaag een bericht uitgekomen via de site VoetbalPrimeur. De titel van het gepubliceerde artikel is Totale en torenhoge transfersom van Memphis gelekt: ‘PSV krijgt nog geld’.

Het voetbal artikel dat is gepubliceerd heeft de volgende tekst als inleiding:

Het is bekend hoeveel PSV voor Memphis Depay heeft gevangen. Althans, als we documenten van Football Leaks mogen geloven. Daarin staat dat het om een bedrag van 34 miljoen euro gaat.

De klokkenluiderssite maakte eerder de geheime Doyen-contracten met FC Twente openbaar en heeft vaker dergelijke ‘leaks’. Nu wordt de overeenkomst tussen PSV en Manchester United over Memphis getoond. In het document staat dat er een akkoord is bereikt over een transfersom van 34 miljoen euro, die in drie termijnen wordt betaald. 17 miljoen euro direct, 8,5 miljoen euro op 31 januari 2016 en nogmaals 8,5 miljoen euro op 1 juli 2016.

Verderop in het bericht oorspronkelijk van VoetbalPrimeur wordt onder andere verteld:

Dat betekent dat PSV, op basis van deze documenten, nog 8,5 miljoen euro krijgt van United. Verder zijn er nog bonussen opgenomen. 1,35 miljoen euro als United de Premier League wint, 325.000 euro als United de halve finale van de Champions League haalt, 650.000 euro als de Engelsen de finale halen en 1,35 miljoen als de finale gewonnen wordt. In totaal zijn er voor 4 miljoen aan bonussen opgenomen.

Het complete bericht is te bekijken op de website van VoetbalPrimeur. Hier leest u naast dit betreffende artikel ook andere interessante nieuwsitems over voetbal.

Algemene informatie over voetbal

Voetbal is de meest populaire balsport waarbij twee ploegen bestaande uit 11 sporters moeten proberen de speelbal in het goal van de tegenstander te krijgen. De voetbal mag met ieder deel van het lichaam worden gespeeld, behalve met de handen en/of armen. In werkelijkheid wordt meestal met de voeten gevoetbald, het komt ook voor dat de voetbal met het hoofd wordt gekopt.Ook moet de voetbal altijd speelbaar blijven en mag niet worden gehinderd door bijvoorbeeld op de voetbal te gaan liggen of deze vast te houden tussen de benen van de speler. Deze afspraken tellen niet voor de doelverdediger.Om goed te kunnen spelen op het grasveld, waarop meestal wordt gevoetbald, dragen de spelers speciaal gefabriceerde schoenen.

 
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *